Palmiros horoskopas penktadieniui, birželio 23 d.

Penktadienį būsite energingi, ir tai geras laikas imtis didelio darbų kiekio, užduočių, reikalaujančių sumanumo. Tinkamas metas atsiprašymui, taikymuisi. Palanku kreiptis į vadovybę su prašymais, pasiūlymais.

Beje, nederėtų skubėti – tai metas, kai reikia įsiklausyti į aplinką, labiau pajusti situaciją bei prie jos prisiderinti. Tik tuomet viską laiku spėsite bei turėsite tai, ko norite. Penktadienis palankus romantiškiems pasimatymams, santykių puoselėjimui. Per šių metų Joninių šventimą ritualai, susiję su ugnimi ir vandeniu, bus itin prasmingi. Tai bus geras laikas bendravimui, pažinčių atnaujinimui. Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo gerai sapnuoti kovą, ginklus, ugnį ir blogai vandenį, maistą. Blogas ženklas: jei jus užpultų šuo ar katė subraižytų, paslysti, nukristi, ypač į purvą. Geras ženklas: rasti medinį daiktą, namuose duoną ar pyragą kepti. Žvilgsnis į priekį: šeštadienį palankūs melsvi, sidabriniai tonai.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienis tinkamas užvilkintiems reikalams sutvarkyti. Na, o vakare švenčiant labiau atsipalaiduokite, mokėkite nepastebėti trūkumų – negadinkite nuotaikos nei sau, nei kitiems.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienis mažai tinkamas reikalams tvarkyti, bet puikus šventimui. Nuostabi vakaro nuotaika – pajusite tikrąją šventės dvasią, o gal net ir naujai įsimylėsite savo antrąją pusę? Beje, naujos pažintys gali būti apgaulingos.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį suskubkite susitikti su reikalingu žmogumi pirmą dienos pusę – tai sėkmingas laikas. Na, o Kupolinę verta švęsti savo tėviškėje ar kaimiškoje aplinkoje, laikantis tradicijų.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį pasirodymui visuomenėje, pažinčių užmezgimui, bendravimui puikus laikas.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienio pirma pusė sėkminga – imkitės to, kas jums svarbu: jėgų persvara jūsų naudai. Suskubkite daugiau nuveikti: vėliau vargu ar pavyks paskubėti, sulaukti norimo dėmesio.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienio pirma pusė – ramus laikas, tinkamas imtis nebent gerai žinomų dalykų, baigti darbus. Puiki antra dienos pusė, vakaras – romantiškos viltys netikėtai gali išsipildyti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį pavyks suprasti, kas jūsų tikrieji draugai, kuo galima ir toliau pasitikėti. Nieko sudėtingo, varginančio neplanuokite penktadienio antrai pusei – ilsėkitės. Būkite per šventes su artimais žmonėmis, venkite gausių susibūrimų.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienio nuotaikos iki pietų nebus romantiškos, tačiau vėliau draugams jus pavyks išjudinti – jie padės atsitraukti nuo sunkių minčių bei rūpesčių.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį pakaks palankių progų, tad pavyks visur spėti, viską sutvarkyti. Per Kupolinės šventimą, nors viskas klostysis sklandžiai, galite būti pernelyg rimti bei griežti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį dirbti nesinorės. Beje, geriau nesiimti svarbių reikalų tvarkymo. Palankesnė antra dienos pusė – prasidės romantiškas metas, ir tai padės surengti tikrą šventę. 

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį, nors norėsis kuo daugiau nuveikti, bet nepersidirbkite, kitaip vargu ar per šventę gerai jausitės bei žaviai atrodysite. Galimas ir intriguojantis nuotykis šventės metu – vis dėlto didelių vilčių nedėkite į šių dienų pažintis. 

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį draugų pagalba bus reikalinga ir dirbant, ir švenčiant, mat ant jūsų pečių gali užgriūti neplanuoti darbai bei pasiruošimo Joninėms našta. Na, o vakare apims palengvėjimas, pavyks susitaikyti ir su savimi, ir su antrąja puse. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą