Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, rugpjūčio 17 d.

Sudėtingas metas tęsiasi, tad pasistenkite viską ramiai vertinti. Ketvirtadienis siejamas su karminių skolų grąžinimu, karminėmis bausmėmis.

Šiandien pakaks drąsos bei įžūlumo. Deja, jokio patikimumo, jokių garantijų. Pakaks vidinės įtampos ir bus svarbu vengti asmeniškumo, nespręsti jokių asmeninių problemų apskritai. Įvaizdis klaidins – nepatartina vertinti žmogaus pagal jo skelbiamas idėjas, deklaruojamus principus. Tai mistifikacijų metas, tad nepasiduokite išoriniam žavesiui, reklaminiams efektams. Ir atsargiau planuokite – nesistenkite peršokti bambos: dabar aplinkybės gali tapti gudresnės, nei esate pasiruošę. Nesivelkite į ginčus – konfliktai persekios, jei aklai leisitės užvaldomi neigiamų emocijų, pasiduosite ambicijoms ir nesistengsite išvysti erzinančiuose dalykuose smagių, naudingų bruožų. Būkite atidūs su darbo technika, atidžiau tikrinkite atliekamus darbus – gali įsivelti apmaudžių klaidų. Nepalanki diena svarbių dokumentų tvirtinimui, sandoriams. Būkite atidesni kelyje. Išlieka didelė traumų, įvairių avarijų tikimybė. Diena sunkesnė vyrams, vaikams, įsimylėjusiems, menininkams. Blogas laikas šventimams, pramogavimui, romantiškiems pasimatymams, juolab pažintims, beje, netikęs metas ir meilės priesaikoms. Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį galėjo būti susiję su neigimais praeities prisiminimais, o svarbūs tuomet, jei sapnas buvo juodai baltas ar girdėjote aiškius žodžius, konkrečius pamokymus. Gerai buvo girdėti muziką – globa, apsauga, skaityti knygą – geros permainos. Blogai knygas plėšyti, deginti. Atidaryti duris – naujos pažintys. Kur nors skubiai eiti, bėgti, važiuoti – gresia vagystės, apgaulės, pavojai. Blogas ženklas: jei laikrodis nukristų, sudužtų – nelaimė, netektis, jei akmuo iš žiedo iškristų – galima liga, nesėkmė, nužiūrėjimo požymis, jei virš jūsų netikėtai šviesa įsižiebtų, netyčia indą, veidrodį sudaužyti – nusivylimas savo gyvenimu, nesantaika su artimaisiais, jei nuolat šviesa išsijungtų. Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – negero periodo jūsų gyvenime pabaiga, jei drabužis suplyštų, sagą pamestumėte – atsikratysite to, kas jums trukdo gyventi, jei rasite papuošalą su akmeniu, laikrodį – paimkite, tai jums skirtas amuletas. Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankios ryškios, šviesios, šiltos spalvos, ypač purpuriniai tonai.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienis sudėtingas. Pedantiškumas svarbu – jis apsaugos nuo nelaimingų atsitikimų bei klaidų. Ir venkite aiškintis santykius su kolegomis, neprovokuokite konflikto darbe. Kita vertus, galite išvysti tikrąjį bendradarbių veidą. Taip pat galite nukentėti ir nuo naminių gyvūnų ar patirti rūpesčių dėl savo gyvūno ligos.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį nesivelkite į avantiūras, nebent jūsų intuicija tobula. Nekreipkite didelio dėmesio į šiandien gautus pasiūlymus, išgirstus komplimentus, užsimezgusias pažintis, taip pat apkalbas apie jums artimą asmenį.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį nesiaiškinkite santykių nei šeimoje, nei darbe. Nuojautos pildysis – tad nedarykite nieko, ko nesinori, dėl ko nesate tikri, artimiesiems irgi neleiskite rizikuoti dalykuose, dėl kurių abejojate. Saugokite sveikatą bei turtą.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį blogas laikas tvarkyti piniginius, turto, verslo reikalus – didesnis apgaulių, vagysčių pavojus. Ir itin atsargūs būkite ką nors teigdami, žadėdami, užmegzdami pažintis, kaip ir vairuodami mašiną, eidami, lipdami ar ką nors pirkdami.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį galite susidurti su įžūliais, išpuikusiais, nemaloniais asmenimis, išgirsti nepelnytų įžeidimų, neteisingų pretenzijų. Būkite kantresni, saugokite savo nervus, sveikatą bei turtą. Beje, neskubėkite, kad ir kuo užsiimsite. Likite santūrūs, tylūs, saikingi.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį nebus sunku jus suklaidinti, apgauti... Mokėkite atsiriboti nuo nereikalingo, įkyraus dėmesio, užsiimkite tik savimi bei savais reikalais. Pasistenkite negirdėti paikų šnekų ir elgtis tik savo nuožiūra – tai padės išsaugoti reputaciją.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jei blogai jaučiatės – likite namie. Saugokite sveikatą bei turtą. Būkite atidesni sutuoktiniui ir nesivelkite į santykių aiškinimąsi (ne laikas priekaištams).

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį gresia išdavystės – jei turite nepatikimų sąjungininkų, draugų apsimetėlių, šiandien jie pasireikš. Pasiruoškite, kad gali nutikti tai, ko nesinori... Nepraleiskite progos artimiesiems pasakyti šiltesnį žodį.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį nepraskite pasitikėjimo savimi, nemenkinkite savo nuopelnų, nors galite susidurti su rimtomis kliūtimis. Nepriimkite lemtingų sprendimų – delskite. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį galimi nemaži praradimai, jei nesuvoksite ar nenorėsite matyti savo klaidų. Nebūkite patiklūs – galite nepajusti realios grėsmės. Problemos galimos dėl nemokėjimo tvardyti emocijas, per didelio įžeidumo. 

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį tikėtini pralaimėjimai, nusivylimai, nuostoliai – likite blaivūs ir tolerantiški. Nepanikuokite, net jei tam turėsite pagrindo, ir labiau paisykite aplinkinių (ypač darbo kolektyvo) nuomonės. Nemalonumai per partnerius, tarpininkus ar sutuoktinį, o taip pat sugedusią techniką. Būkite atidesni kelyje. 

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį nusibrėžkite griežtesnę distanciją bendraudami su jums nemaloniais asmenimis. Didesnė nelaimingų atsitikimų bei konfliktų tikimybė darbe. Priekaištai sutuoktiniui gali tapti lemtingo pokalbio bei apsisprendimo pagrindu. Pasistenkite būti nuoširdesni mylimam asmeniui, sutuoktiniui – nustokite ieškoti trūkumų. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą