Neskubėkite pykti, kritikuoti – tai sugrįš bumerangu

Sudėtinga diena, kai viskas ima strigti, užsiblokuoja anksčiau buvę sklandūs reikalai, kai neįvyksta tai, kas sutarta, numatyta. Tai slegiantis metas, aplinkybės tampa stipresnės už žmogų ir ima diktuoti jo elgesį, kai imame ir pasakome, kad viskas atsibodo, kad reikia iš esmės viską keisti. Netiks pradėti naujų darbų, tvirtinti svarbių dokumentų, ypač sandorių. Venkite net ką nors žadėti, įsipareigoti. Gali iškilti ir nemenkų finansinių problemų, nuostolių. Ne laikas aiškintis ginčytinus piniginius, turto reikalus, ypač su dalykiniais partneriais, taip pat spręsti paveldėjimo klausimus su giminaičiais. Galimi nemalonumai dėl skolų.

Yra pavojus likti atpirkimo ožiu finansinėje aferoje, t. y. vienam atsakyti už visus. Nukentėti galima ir dėl pavyduliavimo – meilės sukeltos aistros bus pražūtingos. Išaugs konfliktų (su mylimu žmogumi, vaikais, visuomene), nelaimingų atsitikimų, taip pat gaisrų, įvairių avarijų, katastrofų tikimybė. Tad neskubėkite pykti, kaltinti, kritikuoti – tai sugrįš bumerangu. Būkite atidesni ir būdami aukštai, atsargiau lipkite laiptais – didesnė tikimybė nukristi. Labiau pasaugokite trapius, dūžtančius daiktus. Labiau pažeidžiami bus nugara, stuburas, rankos, galva. Nepalankus metas sergantiesiems širdies ir kraujagyslių, taip pat kasos ligomis. Būkite atsargesni prekyvietėse, gatvėje, kelyje – išaugs apgaulių, vagysčių, nelaimingų atsitikimų, autoavarijų tikimybė.

Šiąnakt 2 val. 13 min. Merkurijus sustos, apsisuks ir ims judėti atatupstas Žemės stebėtojo atžvilgiu. Šis atbulinis (retrogradinis) judėjimas truks iki balandžio 15 d. Kai Merkurijus retrogradinis, lėtėja mąstymas, reakcija, sumažėja pastabumas, silpnėja atmintis, bet stiprėja analitiniai gebėjimai. Šiuo metu mažėja kontaktų, daugėja informacinės painiavos, klaidų rašant, skaičiuojant, tvarkant dokumentus. Nederėtų skubėti žadėti, įsipareigoti, pasirašyti. Dažniau pametami daiktai, dokumentai, padaugėja automobilių avarijų. Sunkesnis laikas žiniasklaidos, transporto tarnyboms. Tinka dirbti su sena informacija, kartoti pamirštas žinias. Nepatartina imtis nieko nauja – geriausia būtų grįžti prie senų dalykų. 

Iš ketvirtadienio į penktadienį gerai sapne matyti save keliaujant, regėti mirusius protėvius. Blogai kirpti plaukus, nagus, danties netekti, jei indai dužtų.

Blogas ženklas: ką nors pamesti, ypač piniginę, jei vėjas skrybėlę nupūstų, daug dūmų matyti, jei sulūžtų peilio ašmenys.

Geras ženklas: rasti odinį arba medinį daiktą, pinigų.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis įtemptas, konfliktinis, nepalanku tvarkyti piniginių ir turto reikalų, švęsti, pramogauti; gerai vilkėti raudonų, rausvų tonų drabužius, vengtina žalia spalva.

Avinas (03 21–04 20). Venkite tuščių kalbų ir didelių pažadų, niekur neskubėkite, ypač jei vairuosite automobilį. Jokių ginčų su sutuoktiniu.

Jautis (04 21–05 20). Kritinis metas – galite nesusivaldyti. Nederėtų šiandien tvarkyti piniginių ir turto reikalų – galite viską sugadinti. Beje, taps aišku, ar nepervertinote savo galimybių, ar jūsų siekiai, planai realūs, – likimas gali atimti tai, kas jums nepriklauso. Vertėtų labiau pasaugoti savo turtą, sveikatą ir santykius su antrąja puse. Ne laikas aiškintis meilės santykius – būsite linkę pavyduliauti be pagrindo, priekaištauti, nors reikėtų patylėti.

Dvyniai (05 21–06 21). Esate kupini energijos, pasitikėjimo savimi ir ryžto viską perdaryti, tačiau saiko, sveiko proto gali pristigti (ir ne tik jums), tad nukrypsite ne ten, kur reikia. Bendrauti draugiškai irgi sunkiai seksis. Niekur neskubėkite, būkite atsargesni su degiosiomis ir sprogiosiomis medžiagomis.

Vėžys (06 22–07 22). Prieštaringas metas: norėsis tik ramybės ir poilsio, tačiau aplinkybės reikalaus kitko. Sutaupysite jėgų bei nervų, jei atidėsite savo rūpesčius kitam antradieniui, o šiandien ramiai pailsėsite. Tiks imtis nebent ramių, nepavojingų, nesudėtingų darbų.

Liūtas (07 23–08 22). Bendraudami ieškokite sąlyčio taškų, nors aplink jus pakaks nepasitenkinimo, noro konfliktuoti. Tinkamas laikas nutraukti draugystę, galbūt ir slaptą meilės ryšį, kenkiantį santykiams šeimoje, jūsų geram vardui. Labiau pasaugokite sveikatą – gresia netikėtos traumos, tikėtinas lėtinės ligos paaštrėjimas, gali paaiškėti ir slapta liga.

Mergelė (08 23–09 22). Netiktų prašyti vadovybės padidinti uždarbį ar dėl ko nors skųstis, mėginti įtikinti savo projekto reikalingumu – geriausiu atveju nieko nepešite, blogiausiu – užsitrauksite šefo nemalonę. Savo užduotis stenkitės atlikti kuo geriau – pakaks pavyduolių, norinčių pasinaudoti jūsų klaida. Nebūkite labai reiklūs artimiesiems – jie nesijaus jums skolingi.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nereikėtų daug norėti, tikėtis ko nors nepaprasto. Net jei pajusite sėkmę šalia, nemanykite, kad ją pačiupote, – ji lengvai išsprūs iš rankų. Būtinas didelis apdairumas tvarkant piniginius reikalus, ypač jei tai bendri pinigai, – nerizikuokite jais. Saugokite savo reputaciją.

Skorpionas (10 24–11 22). Kritinis metas – bus sunku neprarasti savitvardos, suvaldyti įniršį. Pasistenkite nieko neprovokuoti konfliktui – viską vertinkite ramiau. Likite budrūs – išaugs nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų tikimybė, galimas smurtas dėl meilės ar pinigų.

Šaulys (11 23–12 21). Pakaks išminties suvokti, kur buvote neteisūs, – pasistenkite atitaisyti padarytą žalą, atsiprašyti tų, kuriuos įskaudinote ar nuskriaudėte. Daug ką lems mokėjimas susitarti, laiku pasiremti įtakingais asmenimis. Tačiau jei jums nepritars antroji pusė, nieko gero neišeis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sunki diena – saugokite sveikatą ir darbo vietą. Gali atsiskleisti slapti jūsų veiklos trūkumai, paaiškėti kolegos, draugo, mylimo žmogaus ar vaikų nesąžiningumas. Tačiau neskubėkite svarstyti, ar reikia atleisti draugui, artimam žmogui, – esate pernelyg suirzę bei kritiškai nusiteikę. Geriau nepasitenkinimą nukreipkite savo ir savo veiklos klaidoms taisyti.

Vandenis (01 20–02 18). Galite būti priverti leistis į pavojingą avantiūrą spaudžiami kolektyvo, draugų, sutuoktinio, artimųjų. Ne pasiteisinimas bus ir vaikų laimė, mylimo žmogaus užgaidos – šiandien negalima niekuo ir niekur rizikuoti, tad nesistenkite visiems įtikti, nors kompromisai ir bus svarbūs.

Žuvys (02 19–03 20). Darbe jausitės nesaugiai. Deja, gali tekti net atsakyti už klaidas, padarytas kolegų ar jūsų viršininkų. Geriausia likti namie ir atsiriboti nuo reikalų, blogų, liūdnų minčių, nerimo ir įtarinėjimų. Būkite atidesni tėvams.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą