Prasidėjo lemtinga savaitė!

Prasidėjo svarbi, lemtinga savaitė, nes penktadienį įvyks Saulės užtemimas Vėžio ženkle. Tai reikštų, kad įvykių fatališkumas labai išaugs. Mes nebeturime teisės klaidai. Dabar bus svarbi atida. Turime nusiraminti, nutilti ir atsigręžti atgal. Kas buvo gera? Kur padaryta klaidų? Dabar reikia stebėti, kas buvo, ir bandyti iš viso to pasimokyti.

Ši diena bus visiškai netinkama imtis ko nors naujo – užbaikite darbus, ieškokite senų klaidų, jas taisykite. Kadangi esame jau labai stipriai veikiami Saulės užtemimo, labiau seksis, jei nesistengsite dominuoti, pagal save kitų lenkti, jei elgsitės, kaip reikalauja aplinkybės! Jei mokėsite prisitaikyti, būsite lankstūs, nė nepajusite, kaip beveik savaime ims spręstis sena problema, – tik mokėkite pasinaudoti geromis progomis!

Šiandien nėra palanku aktyviai tvarkyti reikalų, dieną geriausia skirti atsipalaidavimui – tai puikus laikas nusiraminti, pailsėti, atgauti jėgas. Meskite darbus į šoną ir dažniau atsipūskite. Nederėtų įsitempti, ką nors daryti per jėgą ar supykus. Pykti ir pyktis, juolab nutraukti santykių visai netinka. Tai susitaikymo diena, kai naudinga daugiau bendrauti. Ieškokite bendraminčių, įkvėpėjų, užtarėjų, pagalbininkų.

Šįryt 5 val. 53 min. Venera įėjo į Mergelės ženklą, kuriuo judės iki rugpjūčio 8 d. Kai Venera Mergelėje, ir meilės, ir pinigų sferoje viskas pradedama vertinti blaiviai, logiškai, praktiškai. Tampama ekonomiškesniais visomis prasmėmis. Jausmai darosi santūresni ir labiau standartiški, tuo pat metu prarandamas ir jausmo natūralumas, stichiškumas.

Šįvakar 19 val. 58 min. Jupiteris Žemės stebėtojo atžvilgiu sustos – baigsis jo retrogradinis judėjimas. Jis apsisuks ir pajudės tiesiai. Šis tiesusis, arba direktinis, judėjimas truks iki 2019 m. balandžio 10 d. Kai Jupiteris juda tiesiai, tampa aktualus visuomenės gyvenimas, aktyviau domimasi politika. Tai palankus metas plėsti savo veiklą, įtaką, plėtoti ryšius su užsieniu. Geras metas ilgalaikėms kelionėms į užsienį. Dera užsiimti savo padėties ieškojimu ir įsitvirtinimu visuomenėje.

Į sapnus iš pirmadienio į antradienį nereikėtų kreipti daug dėmesio – dažniausiai jie tušti, o jei ir pranašiški, vis tiek susiję ne su jumis pačiais, o su aplinkiniais, visuomene, valstybe.

Blogas ženklas: dažnai užuosti nemalonius kvapus, jei vėjas nuneštų jūsų šaliką, kepurę, skarelę, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą.

Geras ženklas: dažnai užuosti malonius kvapus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą, jei vėjas iš rankų išplėštų popieriaus lapą ar indai sudužtų.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis palankus imtis įsisenėjusių, užvilkintų darbų; patartina nešioti pilkų atspalvių drabužius, vengtini baltos ir juodos spalvų kontrastai.

Avinas (03 21–04 20). Būkite dėmesingi dalykams, kuriuos pastebėsite, analizuokite aplinkos ženklus: netikėtas susitikimas, nelauktas skambutis, netikėta žinia pastūmės teisingam apsisprendimui. Puiki proga pokalbiams su mylimu žmogumi apie tai, kas jums nepatinka, apie santykių taurinimą su antrąja puse (aišku, prisimenant patarlę, kad savo akyje ir rasto nepastebime).

Jautis (04 21–05 20). Svajingas metas – lepinkitės, teikite dovanas sau, artimiesiems. Apie darbus negalvokite – laikas mėgautis vasara bei meile. Tik į naujus santykius nesivelkite, net jei esate vieniši – ateityje jie suteiks nemažai liūdesio. Palaukite, jūsų dar laukia lemtingas susitikimams. Turintiems porą irgi nepatartina sukti iš kelio dėl takelio. Klaidos, padarytos stipriai veikiat užtemimui, būna itin sunkiai atitaisomos.

Dvyniai (05 21–06 21). Būsite drąsūs, ryžtingi ir tai gana sėkmingas metas aktyviai imtis reikalų, įvairiems susitikimams, kelionėms. Vis dėlto daug iš savęs nereikalaukite – argi jūs neverti atostogų? Na, o jei dirbsite, neskubėkite, kad nepraleistumėte slaptos užuominos, patarimo. Ypač nereikėtų rizikuoti tvarkant piniginius ir turto reikalus: galite ko nors neapskaičiuoti, apsigauti. Vakarą skirkite šeimai.

Vėžys (06 22–07 22). Verta save atriboti nuo bet kokių rūpesčių, bendravimo – tai jus išsekins. Jūsų nuojautos dėl finansinių reikalų, taip pat dėl santykių su mylimu žmogumi pasitvirtins. Gimtadieniui švęsti laikas nėra labai geras, verčiau atidėkite tai rytdienai ar savaitgaliui. Beje, nepatartina aiškintis meilės santykių per atstumą, ypač su žmogumi, esančiu užsienyje. Nepalanku pirkti vertingų daiktų iš užsieniečių, taip pat internetu.

Liūtas (07 23–08 22). Tik nesigriebkite spręsti visų susikaupusių problemų ir imtis visų neatliktų darbų – šiuo metu galite itin greitai netekti tiek jėgų, tiek santaupų. Nepamirškite, kad tokiam karališkam ženklui kaip jūsų netinka savęs alinti vergiška darbų našta – mokėkite pasidalyti savo rūpesčiai bei pareigomis. Jus supa puikūs žmonės – bendrauti nevenkite. Dabar galite sulaukti draugiško palaikymo, nuoširdžios pagalbos, gauti gerą patarimą.

Mergelė (08 23–09 22). Neskubėkite tvarkyti šios dienos reikalų. Verta imtis rimtos veiklos, tačiau nepamirškite, kad šiuo metu jums keliami aukšti reikalavimai – nedarykite nieko, jei nesate iki galo įsitikinę. Beje, galimos geros permainos meilės santykiuose – nuoširdžiai pasikalbėkite su savo pora apie tai, kokių pokyčių iš jūsų ji tikisi. Ir pasistenkite patys daugiau pasitarnauti, duoti, nei reikalauti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Gera diena – seksis visur, net ir pykstantis. Tinka spręsti finansines problemas – dabar atsivers naujos galimybės, tiesa, tai pajusite netyčia, intuityviai. Vakare palanku priimti svečius ar patiems kur nors išsiruošti. Puiku, jei aplankysite savo bičiulius. Gali atsinaujinti senas romantiškas ryšys.

Skorpionas (10 24–11 22). Mažiau nervinkitės, kad kas nors gali neišeiti – viskas bus geriau, nei tikitės. Svarbiausia – niekur nesiveržti, nieko neskubinti ir pamąstyti, ką galima padaryti, kad sustiprintumėte esamus laimėjimus. Nebloga proga draugams, giminaičiams priminti seną skolą, jos grąžinimas sutvirtintų gerus jūsų santykius. Vakare palanku atnaujinti nutrūkusius santykius – verta pasikviesti pasisvečiuoti seniai matytus draugus.

Šaulys (11 23–12 21). Prieš kam nors reikšdami nepasitenkinimą, pamėginkite tą asmenį pateisinti ir savyje paieškoti to, kas kitame nepatinka. Gera diena įvairiems susitarimams, bendradarbiauti, ypač senam nutrūkusiam bendradarbiavimui atnaujinti. Vakaras palankus taikytis su sutuoktiniu. Palanku tvarkyti mokesčių, draudimo, skolų reikalus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Imkitės kasdienių darbų, siekite viską atlikti kuo geriau – galite sulaukti priekabių tiek iš kolegų, tiek iš namiškių. Gerai pradėti gydymosi, sveikatos stiprinimo kursą. Itin palankios bus vandens procedūros. Toli nuo namų, viešnagėje, kelionėje gali atsinaujinti senas romantiškas ryšys. Vis dėlto į naujus romantiškus santykius veltis nepatartina (bent jau rytdienai atidėkite šį sumanymą).

Vandenis (01 20–02 18). Gera diena. Ir tai kiek pavojinga, nes nepastebimai galite įsivelti į avantiūrą. Nauji žmonės, išskirtiniai nauji pasiūlymai gali suklaidinti, apgauti. Nemesk kelio dėl takelio – laikykitės to, ką turite, ir neieškokite naujų galimybių, naujų pranašų. Beje, dabar tas laikas, kai reikia taupyti jėgas, stiprinti ryšius su sutuoktiniu, šeima, giminaičiais. Daugiau dėmesio skirkite vaikams – jūsų santykiai gali tapti artimesni

Žuvys (02 19–03 20). Itin pasyvi diena – svarbia veikla neužsiimkite. Daugiau laiko praleiskite savo namuose su artimaisiais, vaikais, antrąja puse. Nepraleiskite progos atviram pokalbiui – dabar tiks aptarti, kas jūsų netenkina santykiuose. Galimas romantiškas nuotykis kelionės metu, tiesa, nereikėtų kurti planų ateičiai, prisirišti – tai savotiškų senų karminių meilės skolų grąžinimo laikas.

lrytas.lt informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą