Palmiros horoskopas antradieniui, sausio 12 d.

Antradienis kritinis – baigiasi Mėnulio mėnuo. Tai nepalankus metas bendrauti, naujų darbų pradžiai, įvairiems įsipareigojimams, sandoriams tvirtinti. Ne laikas ir santykius aiškintis, ką nors barti, bausti. Tinkamas laikas darbams užbaigti, tvarkytis iš esmės, nereikalingiems santykiams nutraukti (tik turėkite omenyje, kad jų atnaujinti jau gali ir nepavykti).

Kad ir kuo užsiimsite, likite atsargūs, apdairūs, kritiški. Mažiau planuokite – netikėtai viskas gali apsiversti. Ir nepuoselėkite vilčių – lengvai pasiduosite iliuzijoms, klysite ir to nesuprasite. Dabar geriau nesivadovauti įprastais standartais vertinant žmogaus patikimumą, reikalo sėkmę. Tikrinkite jus pasiekiančią informaciją – painiava, klaidos garantuotos.

Bus sunku susikaupti, susitelkti, tad geriau nesiimti nuobodžių, neįdomių, įprastų darbų. Tačiau nestigs išradingumo, mokėjimo aplinkinius sudominti, pritraukti. Tiesa, šiandien atsiradę nauji draugai, gerbėjai, pagalbininkai, rėmėjai neilgalaikiai, kaip ir jų dėmesys.

Diena sudėtingesnė besimokantiems, taip pat asmenims, užimantiems aukštus postus, teisėtvarkos, teisėsaugos atstovams. Beje, nepalanku pradėti bylinėtis. Ne pats geriausias laikas ir transporto, žiniasklaidos, telekomunikacijų tarnyboms.

Bus didesnė dezinformacijos bei technikos gedimo, autoavarijų, vagysčių tikimybė. Nepalankus metas kelionėms (ypač skrydžiams), ne pats geriausias ir susitikimams su užsieniečiais – jie gali pakeisti savo poziciją jūsų atžvilgiu.

Nesklandumai galimi dėl elektros perdavimo, telekomunikacijų ryšio sutrikimų. Būkite apdairesni ir dirbdami kompiuteriais, ypač jei naudojatės internetu. Venkite nepatikrinę ką nors tvirtinti ar patikėti, nepagalvoję žadėti, įsipareigoti, taip pat už kitą laiduoti. Būkite atsargesni, apdairesni ką nors pasirašydami, tvirtindami dokumentus – ieškokite netikslumų. Nebūkite patiklūs ir bendraudami, mažiau dėmesio kreipkite į kitų žodžius, priesaikas – vargu ar tai bus įgyvendinta.

Iš pirmadienio į antradienį svarbūs sapnai, regėti saulei tekant. Gerai buvo skristi virš žemės, savo vardą išgirsti. Blogai atsidurti rūsyje, kristi, būti žemėmis užpiltam, medžius kirsti, valtimi plaukti – gresia liga, jėgų praradimas, nelaimė šeimoje, netektys. Svarbus regėtas savo paties atvaizdas veidrodyje – tai tikrasis dabartinės jūsų dvasinės būklės atspindys.

Blogas ženklas: jei drabužis suplyštų, sagą pamesti – apsaugos praradimas, gresia materialiniai nuostoliai, ant kelių netyčia vandens užsipilti – apkalbos, jei nagas nulūžtų – konfliktas, muštynės, įstrigti kur nors judant, apsivilkti išvirkščią drabužį.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje kelis kartus pašauktų, atsibudus kelis kartus nusičiaudėti, rasti gatvėje odinį daiktą, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą, sutikti baltą katiną (juolab dovanų gauti).

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios visos spalvos, išskyrus juodą.

Avinas (03 21–04 20). Neužsispirkite, bet turėkite savo nuomonę – nereikia labai paisyti, kas ką mala liežuviu. Esminiuose dalykuose būsite teisūs, tačiau galite suklupti spręsdami paprasčiausius kasdienius klausimus.

Jautis (04 21–05 20). Erzins kvailos kalbos, laiką gaišins tušti ginčai – vargu ar pavyks pasiekti tai, ką užsibrėžėte. Gali tekti skubiai spręsti finansines problemas.

Dvyniai (05 21–06 21). Slegiantis metas. Trūks jėgų ir gero ūpo, bus sunku susikaupti, racionaliai mąstyti. Iš tiesų viskas yra gerai, tačiau būsite linkę į susiklosčiusią situaciją pažvelgti iš blogiausios pusės.

Vėžys (06 22–07 22). Kritinės dienos. Nereikėtų pasikliauti ne tik kitų žodžiais, bet ir pirmu įspūdžiu bei intuicija. Būkite itin atidūs dirbdami, tardamiesi dalykiniais reikalais – šių dienų klaidos gali pakenkti jūsų geram vardui ir karjerai.

Liūtas (07 23–08 22). Likite atidūs smulkmenoms – viską lems detalės. Ir nesinervinkite dėl kieno nors sėkmės ar savų pralaimėjimų – nepavydėkite, nemenkinkite (bet ir nepervertinkite) savo kolegų, vadovybės, juolab konkurentų, partnerių, sutuoktinio laimėjimų.

Mergelė (08 23–09 22). Apgaulingos dienos. Būtina vengti avantiūrų, atsakingiau atlikti užduotis, juolab niekam jų nepatikėti. Jūsų sąžiningumas, mokėjimas laikytis žodžio gali būti patikrintas partnerių, sutuoktinio, vadovybės ar tiesiog kontrolierių (ir transporte).

Svarstyklės (09 23–10 23). Skirkite šią dieną apmąstymams vienatvėje, daugiau laiko praleiskite namuose – tai netikęs laikas nei dalykiniams reikalams tvarkyti, nei bendrauti.

Skorpionas (10 24–11 22). Nepatartina daug kalbėti, aiškintis teisybę, su kuo nors dėl ko nors tartis. Stenkitės nesivelti į svetimus reikalus, nereikšti savo nuomonės, juolab nesmerkti.

Šaulys (11 23–12 21). Labai pasikliauti tais, kurie remia, iš vadovybės gautais pažadais nereikėtų. Blogas laikas sandoriams. Galimi nenumatyti nuostoliai, baudos. Ne laikas tvarkyti piniginius ir turto reikalaus. Nepalanku pinigus investuoti, ne laikas skolinti ar skolintis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pavojingas laikas, kai reikia mokėti patylėti, išlaukti, ir nepainiokite to su pasitikėjimo savimi stygiumi. Galimi nesutarimai su kolegomis, vadovybe. Beje, bendraudami neskubėkite nei įtarinėti, nei pasitikėti – laikas parodys, kas teisus, doras, sąžiningas, o kas ne.

Vandenis (01 20–02 18). Galite rimtai apsigauti vertindami savo tikslus ir jau esamus nuopelnus, mylimo žmogaus jausmus, tad neskubėkite nei nusivilti, nei statyti svajonių pilių.

Žuvys (02 19–03 20). Daug neplanuokite – reikalai strigs dėl nepaaiškinamų priežasčių ir jūsų pačių neatidumo, neatsargumo, nepunktualumo. Ir netikėti namų rūpesčiai gali išmušti iš vėžių.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą