Nuotraukos autorius: 123rf

Šiandien likimas suteiks progą dar kartą pamėginti savo laimę, pasinaudoti praleistomis progomis!

Stabtelėkite, apsidairykite aplinkui, atsigręžkite atgal. Įvertinkite savo laimėjimus ir pamąstykite, kaip juos įtvirtinti. Pagalvokite, ką esate praleidę, ko nepadarę, kad jūsų gyvenimas būtų sėkmingesnis ir laimingesnis? Šiandien likimas suteiks progą dar kartą pamėginti savo laimę, pasinaudoti praleistomis progomis!

Pirma dienos pusė – karminio atpildo metas, kai gauname tai, ką per mėnesį užsitarnavome. Vėliau, po 15 val. 14 min., guvesnis laikas, kai reikalai pajudės greičiau, tiesa, po pietų imkitės tik tų reikalų, kuriuos galite iš karto užbaigti. Diena žada netikėtumų, tad griežtai neplanuokite šios dienos reikalų. Norėsis laisvės, permainų. Tiesa, geriau, jei tai bus vidiniai pokyčiai. Tačiau netinka nieko keisti savo veikloje ir pradėti naujų darbų. Gerai imtis kadaise užmesto, nepavykusio darbo. Palanku tvarkyti konfidencialius reikalus. Kurkite naujus planus, ieškokite naujos informacijos, užmegzkite naujas pažintis, daugiau bendraukite. Puikus metas ir kelionėms. Ne laikas avantiūroms ir azartiniams žaidimams. Geras metas meilės pasimatymams, romantiškoms pažintims. Tinka įsigyti ir nešioti kepures, skrybėles, skareles.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai nebus reikšmingi jums asmeniškai – jie susiję su aplinkiniais, tauta, valstybe.

Blogas ženklas: dažnai užuosti nemalonius kvapus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą.

Geras ženklas: užuosti malonius aromatus, pačiam puikiai kvepėti, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą ar debesys virš galvos išsisklaidytų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis tinkamas naujų darbų pradžiai, verta nešioti tamsių tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Taps aišku, ar nepervertinote savo galimybių, o gal ką svarbaus praleidote, pamiršote. Šiandien galėsite atsigriebti. Tiktų tvarkyti konfidencialius reikalus. Tiesa, nesistenkite sužinoti, kas nuo jūsų slepiama, – vargu ar liksite patenkinti. Galite sulaukti anoniminės pagalbos, užtarimo, ypač vakarop. Šiandien venkite tuščių kalbų ir didelių pažadų, niekur neskubėkite, ypač jei vairuosite automobilį.

Jautis (04 21–05 20). Palankus metas blaiviai mąstantiems, mokantiems realiai vertinti save, savo galimybes ir turintiems įtakingų draugų, patikimų partnerių. Gali pasikeisti tai, dėl ko buvote garantuoti, – tai netikėtų permainų metas. Tad mažiau planuokite ir svajokite. Tiktų tvarkyti teisinius reikalus. Vertėtų pagalbos kreiptis į draugus ar įtakingus asmenis. Būkite atidesni vaikams – labiau juos pasaugokite.

Dvyniai (05 21–06 21). Nepasimeskite informacijos, nuomonių gausybėje, venkite kraštutinumų. Tiktų aptarti su viršininku konfidencialius klausimus, susijusius su jūsų veikla, karjera. Esate kupini energijos ir ryžto viską perdaryti, tačiau nepersistenkite – dabar galima sugriauti laimės, sėkmės pamatus. Ne laikas ultimatumams tiek reikaluose (ypač finansiniuose, teisiniuose), tiek santykiuose su artimais žmonėmis.

Vėžys (06 22–07 22). Jausitės visai neblogai (bent jau geriau už kitus). Tiesa, nepraraskite budrumo jausmo – jus bus lengva įtraukti į avantiūrą. Kelionėms, viešnagėms, svečiams priimti palankus metas. Beje, galite sulaukti svarbios informacijos ar intriguojančio pasiūlymo iš užsienio – jį verta priimti. Geras laikas kreiptis patarimo į išmintingą draugą, dvasininką.

Liūtas (07 23–08 22). Nors esate pasirengę dideliems žygiams (tiesiogine ir perkeltine prasme), aplinkybės klostosi nepalankiai. Net jei viskas bus gerai veikloje, santykiuose su artimaisiais, galite rimtai nerimauti, maištauti. Būkite atidūs, kad artimiesiems nesugadintumėte nuotaikos. Taktiškiau bendraukite su vaikais. Būkite švelnesni, jautresni sutuoktiniui, mylimam asmeniui. Palankus metas nutraukti draugystę, kenkiančią santykiams šeimoje ir jūsų doram vardui.

Mergelė (08 23–09 22). Būkite atidūs sutuoktinio, partnerių, jus supančių žmonių nuomonei – galite išgirsti gerų patarimų, naudingos informacijos. Būkite dėkingi ir už kritiką saviems – artimiausiu metu jos, deja, pagausės, tad savų pastabos padės laiku ką nors pakeisti, ištaisyti. Nors nereikėtų atsisakyti naujų veiklos pasiūlymų, kol kas labiau koncentruokitės į senus darbus, gerai pramintus kelius. Nebūkite labai reiklūs artimiesiems, ieškokite sąlyčio taškų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Gali tekti persidirbti, darbų krūvis namuose ar darbe išaugs. Tačiau šiuo metu esate pakankamai stiprūs, kad vieni viską įveiktumėte. Dėl biurokratinių kliūčių ar įstatymų nepaisymo, nežinojimo, dėl netikėtų finansinių problemų gali įstrigti svarbus reikalas. Beje, šios dienos rūpesčiai gali pakenkti sveikatai, tad stenkitės pasirūpinti savimi: nepersidirbkite, atsargiau elkitės su darbo ar buitine technika. Geras laikas iš esmės tvarkytis namuose.

Skorpionas (10 24–11 22). Dvilypis metas, kai pergalės kaina tampa itin aukšta (arba galite tiesiog pražiopsoti gerą progą), o pralaimėjimai nėra itin skaudūs. Beje, sėkmę lems mokėjimas sutarti su aplinkiniais ir laiku pasiremti įtakingais draugais. Mažiau skaičiuokite, planuokite – labiau seksis, jei pasikliausite nuojauta. Nepasiduokite azartui ir būkite atsargesni vaikščiodami, vairuodami ar dirbdami kasdienius darbus. Nesiblaškykite prie vairo, pasisaugokite vagišių. Tinka ieškoti pamestų daiktų, dokumentų.

Šaulys (11 23–12 21). Aktyviai veiklai ne pats geriausias metas – viršvalandžių neplanuokite. Būkite atidūs savo sveikatai, stiprinkite organizmą, kaupkite jėgas. Palanki proga su artimaisiais pasišnekėti pinigų taupymo klausimu. Geriausia likti namie ir atsiriboti ne tik nuo visokių reikalų, bet ir nuo blogų, liūdnų minčių, nerimo ir įtarinėjimų. Būkite atidesni tėvams ir savo atžaloms. Ne laikas aiškintis meilės santykius – galite pradėti pavyduliauti be pagrindo, priekaištauti, nors reikėtų patylėti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Geras laikas seniems, uždelstiems reikalams tvarkyti. Gali tekti susidurti su seniai matytais žmonėmis, išgirsti pasiūlymą, kurį jau buvote kadaise gavę. Po 15 val. tiktų tvarkyti skubius reikalus. Vakaras palankus ne itin maloniems, bet privalomiems susitikimams. Bus palanku užmegzti naujas pažintis, atsargiai reaguokite į naujus pasiūlymus. Palanku atgaivinti nutrūkusius ryšius su draugais, giminaičiais gyvenančiais užsienyje.

Vandenis (01 20–02 18). Persilaužimo metas, palengva viskas grįš į savo vietas. Šiandien ne laikas priimti atsakingus sprendimus – nuo rytdienos imkite mąstyti, o šiandien tiesiog pailsėkite. Susitikite su asmeninis, jau patyrusiais panašių sunkumų, ieškokite rėmėjų, užtarėjų – geriausia su jais susitikti vakare arba atidėti tai kitos dienos rytmečiui. Slapti, nepastebėti trūkumai jūsų veikloje, žinių spragos gali išlįsti į paviršių. Gali imti aštrėti finansinės problemos, ypač susijusios su sena skola, mokesčiais. Būkite kantresni šeimoje – priekaištais, nepasitenkinimu šiandien lengva santykius atšaldyti (iki išsiskyrimo temperatūros).

Žuvys (02 19–03 20). Nuo asmeninių pastangų daug kas priklausys. Jūsų įtaka aplinkiniams bus nemenka, tik pasistenkite likti sąžiningi sau bei žmonėms, su kuriais turėsite reikalų. Ir neskubėkite – šiuo metu lengviau suklysti ar netyčia ką nors apgauti. Sėkminga diena, tik pasistenkite nieko neprovokuoti konfliktui ir viską vertinti ramiau.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą