Nuotraukos autorius: 123rf

Trečiadienis – itin sudėtingas iliuzijų metas

Trečiadienis – itin sudėtingas iliuzijų metas, kai gali nutikti kas tik nori, tad menki juokai. Derėtų orientuotis į save, įsiklausyti į savo nuojautas ir mažiau paisyti svetimų išvedžiojimų. Tai kritinė diena pagal Mėnulio kalendorių.

Tądien reikėtų vengti svaigalų. Būtina daugiau dėmesio skirti maisto kokybei – gali sutrikti virškinimas. Išaugs apsinuodijimų tikimybė. Šiomis dienomis galimi ir galvos skausmai be aiškios priežasties. Dabar bus itin svarbu pagarba aplinkiniams, ypač vyresnio amžiaus asmenims, – stenkitės padėti senjorams. Kad ir su kuo bendrausite, stenkitės dažniau nusileisti, atsiprašyti, pagelbėti pirmi. Būkite atidesni savo sveikatai. Atsargiau elkitės su aštriais įrankiais, ginklais, degiosiomis ir sprogiosiomis medžiagomis. Atsargesni turėtų būti asmenys, dirbantys aukštai – galima nukentėti krintant iš didelio aukščio ar užkritus dideliam svoriui. Didesnė stuburo, kelių, galvos, akių traumų, insulto tikimybė. Labiau tikėtini technikos (labiau kompiuterių, transporto priemonių) gedimai, ypač dėl technikos susidėvėjimo. Išaugs autoavarijų dėl neatidumo ar transporto gedimo tikimybė – nevažinėkite techniškai nesutvarkytais automobiliais. Dienos labiau nepalankios vyrams, kariškiams, sportininkams.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški. Gerai buvo regėti gyvūnus, paukščius. Jei plaukėte vandeniu – sveikata, matavotės naujus drabužius – turtas, šeimos saitų sutvirtėjimas, šeimos pagausėjimas, skraidėte – naujos jėgos, nauji draugai. Deja, savo atspindį veidrodyje išvysti – jūsų paslapties atskleidimas, būti nuogam – neturtas, kančia, šaltis, žiema – nesėkmės, liūdesys.

Blogas ženklas: jei ryte niežėtų kūną, sudaužyti indą, jei laikrodis sustotų, raktus pamesti, jei purvu aptaškytų.

Geras ženklas: rasti blizgantį metalinį daiktą.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienio pirma dienos pusė labiau nepalanki – svarbesnius darbus geriau atidėti po 12 val.; palankūs žalsvi tonai.

Avinas (03 21–04 20). Stenkitės nereaguoti į provokacijas. Bus svarbu nesusitapatinti su rūpesčiais, kurie iš tiesų ne jūsų, – kiekvienam savo. Ne laikas prisiimti atsakomybę už kitus – draugus, kolegas ir t.t... Šeima, sutuoktinis turėtų būti jūsų svarbiausias rūpestis.

Jautis (04 21–05 20). Net ir labai norėdami šiomis dienomis įvykių nepaskubinsite, nebent norite viską dar labiau pabloginti.

Dvyniai (05 21–06 21). Pasistenkite elgtis kukliau, labiau pasaugokite gerus santykius su artimaisiais. Venkite didelių išlaidų. Ne laikas pinigus investuoti.

Vėžys (06 22–07 22). Ypač trečiadienis itin pavojinga diena – geriau nerizikuoti savo reputacija, turima padėtimi, įtaka visuomenėje, sveikata. Nesistenkite nieko pergudrauti – nei savo viršininko, nei likimo: jie bus dar gudresni.

Liūtas (07 23–08 22). Sudėtingas metas – teks labiau susitelkti, kad pasiektumėte savo tikslą, nors verčiau to visai nedaryti – net geri rezultatai sukels kitokių rūpesčių. Nepriekaištaukite sutuoktiniui (ypač trečiadienį). Pasistenkite anksčiau eiti ilsėtis.

Mergelė (08 23–09 22). Būtina tvardytis, kitaip galite dėl niekų susipykti. Pasistenkite sąmoningai atsiriboti nuo blogų minčių, nemalonių žmonių, siekite suteikti sau daugiau džiaugsmo.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nesivelkite į avantiūras ar konfliktus, ypač su savo vaikais, mylimu asmeniu. Trečiadienį itin rizikinga aiškintis santykius su sutuoktiniu.

Skorpionas (10 24–11 22). Tai apgaulingas laikas – galite neįvertinti pavojų, kuriuos kelia priešai, šiaip pavyduoliai, intrigantai ir kitokie dykaduoniai. Būkite itin korektiški šeimos narių atžvilgiu.

Šaulys (11 23–12 21). Neužsispirkite – būkite lankstesni, kitaip rimtai susipyksite. Būtinas budrumas – nepervertinkite savo galimybių ir žinių: menka klaida, netikęs žodis gali pakenkti jūsų autoritetui. Neatidumas mylimo žmogaus ar sutuoktinio jausmams kainuos.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ne laikas kategoriškai kalbėtis su sutuoktiniu – tai gali būti pabaigos pradžia. Ir mažiau žadėkite padėti – vargu ar pavyks įvykdyti įsipareigojimus.

Vandenis (01 20–02 18). Vertėtų sisteminti darbus, gautą informaciją, ieškoti savo veiklos trūkumų ir būdų jiems taisyti. Ypač trečiadienį tikėtini nesklandumai darbe, netikėti technikos gedimai, avarijos.

Žuvys (02 19–03 20). Neskubėkite įsipareigoti – pažadus teks vykdyti. Stenkitės elgtis kukliau, neprovokuokite viršesnių ar vyresnių asmenų agresijos, atvirkščiai – siekite įgyti jų pasitikėjimą ir paramą.

 

lrytas.lt informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą