Pareigūnai prašo gyventojų pagalbos

 

2017 m. rugpjūčio 10 d. apie 23 val. 50 min. Alytuje, Raudonkalnio g., buvo sustabdytas automobilis „Ford Focus“, kurį vairavo neblaivus (2.13 prom. alkoholio) ir neturintis teisės vairuoti Tadas Skripka (g. 1990 m.). Vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino, todėl nuo rugpjūčio 30 d. paskelbta T. Skripkos paieška.

Asmenis, žinančius ar atpažinusius nuotraukoje matomą vyrą ir galinčius suteikti reikšmingos informacijos, policija prašo pranešti Alytaus apskr. VPK Veiklos skyriaus vyresniajam tyrėjai Deivydui Gavėnui tel. +370 315 55707, el p. deivydas.gavenas@policija.lt arba bendruoju pagalbos telefonu 112.


Alytaus apskr. VPK informacija

Komentarai

  • polkm
    prieš 9 minučių
    SKAITYKITE MANO LIUDYJIMĄ

    Mano vardas yra Kerstin Almerén iš Švedijos, vienišas tėvas, prieš mirdamas mano vyrui, jis paliko mums tiek daug skolų, aš buvau tokia sutrikusi ir nusivylusi, kaip sumokėti didžiulę skolą. Vieną dieną naršydamas internete aptikau Mariam liudijimą apie tai, kaip paskolų įmonė Albaker padėjo jam gauti paskolą. Taigi kreipiausi dėl 85 000 eurų paskolos 5 metams iš įmonės jos paštu
    (albakerloanfirm@gmail.com). Leiskite pasauliui žinoti, kas buvo padaryta dėl manęs, mano didžiausiai nuostabai, per mažiau nei 48 valandas mano paskola buvo patvirtinta su 2% palūkanų norma. Dabar aš sumokėjau savo vyro skolą ir pradėjau savo gyvenimą bei verslą. Aš ką tik įvykdžiau savo įžadą. Taigi, jei norite gauti bent 2% paskolos, susisiekite su „Albaker“ paskolų įmone jos el. paštu (albakerloanfirm@gmail.com).

Parašykite komentarą