Brangiausia yra žmogus

Jeigu reikėtų neoficialiai įvardyti VšĮ Alytaus miesto socialinių paslaugų centro viziją, tai galėtume parašyti: „Brangiausia, kas yra įstaigoje, tai – žmogus: darbuotojas, lankytojas. Tegul jam čia bus gera dirbti, lankytis." Ir dar – mes norime draugauti, tapti miesto, mikrorajono dalimi, dalintis gerais darbais ir paprašyti pagalbos, kai kas nors nepasiseka.

Tokios mintys ir jausmai užvaldė, kai po ilgo nebuvimo kartu susirinko būrys draugų: Lietuvos specialiosios kūrybos draugijos „Guboja" pirmininkė Viktorija Vitaitė, kartu atsivežusi ir VšĮ „Mažoji guboja" atstovus, Lietuvos specialiosios kūrybos draugijos „Guboja" Alytaus skyriaus pirmininkė Ilona Burinskienė su darbuotojais ir vaikais, Lietuvos sutrikusio intelekto žmonių globos bendrijos Alytaus r. padalinio pirmininkė Danutė Laukaitienė su savo lankytojais. Tai buvo tiesiog draugų susibūrimas, apsikabinimas, pasikalbėjimas. Klausėme Alytaus „Gubojos" lankytojų dainų, stebėjome mūsų įstaigos Neįgaliųjų dienos centro spektakliuką „Sename dvare" (vadovė Dalia Akulinienė).

Draugai taip pat norėjo kažką gero pasakyti, palinkėti. Labai džiaugėmės, kad į šventę atvyko darbo su neįgaliaisiais Alytuje pradininkė, dienos centro kūrėja Sabina Bitinienė.

Smagu buvo pabendrauti, kartu išgerti arbatos puodelį, aptartį bendradarbiavimą ateityje.

VšĮ Alytaus miesto socialinių paslaugų centro informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą