Dovanos Alytaus medicininės reabilitacijos ir sporto centre slaugomiems senjorams - rankų darbo pledai

Penktadienį Alytaus miesto savivaldybės mero pavaduotoja Jurgita Šukevičienė susitiko su Lietuvoje viešinčiais Alytaus ir Ročesterio (JAV) susigiminiavusių miestų komiteto nariais Carol ir Arvydu Cieminiais. Susitikimo metu mero pavaduotoja J. Šukevičienė padėkojo svečiams už apsilankymą, aktyvų miestų bendradarbiavimą ir Alytaus medicininės reabilitacijos ir sporto centre slaugomiems senjorams atvežtas dovanas – rankų darbo pledus.
Po šio susitikimo svečiai vyko į Medicininės reabilitacijos ir sporto centrą, kur buvo pasitikti su liaudiška muzika. Čia Carol ir Arvydas Cieminiai senjorams įteikė iš Jungtinių Amerikos Valstijų atvežtus rankų darbo pledus. Pasak Carol, įvairiaspalvius pledus ji mezgė pusę metų, į juos sudėjo savo meilę bei rankų šilumą, tad tikisi, kad jos paruoštos dovanos sušildys ir pradžiugins Medicininės reabilitacijos ir sporto centre slaugomus senjorus.
Atsidėkodami už pledus senjorai svečius taip pat nustebino dovana. Viena iš senjorių C. ir A. Cieminiams įteikė jos pačios nutapytą paveikslą.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą