Pareigūnai prašo gyventojų pagalbos

 

Š. m. balandžio 6 d. Alytuje, Jaunimo g. esančiame prekybos centre, asmuo pasiėmė prekių už 57 eurus ir pasišalino nesumokėjęs. Nuotraukoje matomas vyriškis, gali turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Asmenis, žinančius ar atpažinusius nuotraukoje užfiksuotą vyrą ir galinčius nurodyti jo anketinius duomenis, policija prašo pranešti Alytaus apskr. VPK Veiklos skyriaus tyrėjai Viktorijai Kučinskaitei tel. +370 700 65731, el. paštu viktorija.kucinskaite@policija.lt arba bendruoju pagalbos telefonu 112.

PRIDEDAMA. Nuotraukos.

Alytaus apskr. VPK informacija

Komentarai

  • Sigis
    prieš 26 minučių
    Kokios pagalbos reikia? Kur policija ir apsauga? Kai dirbau tame prekybis centre jis ne karta yra buves. Tegul apsauga pavarto zurnalus...apie ji irasu yra...As is ju atimdavau prekes ir islydedavau i lauka .Jie daugiau neidavo keliata men.vogt. Sitas asmuo lb mandagus. Ramiai padedavo prekes ir iseidavo...laikydavosi susitarimo nevogt bent pas mane. Priduoti policijai ju neverta. Vistiek jie nebaudziami. Tik apsaugai daug dokumentu forminimo. Premihaa pasiima vadovai. Apsauginis negauna nieko...

Parašykite komentarą