Spalio mėnesį Alytuje vyks karinės pratybos

 

Informuojame Alytaus miesto gyventojus, kad šių metų spalio 9–11, 16–18, 23 ir 30 dienomis Lietuvos kariuomenės, Mechanizuotosios pėstininkų brigados „Geležinis vilkas“, Didžiosios kunigaikštienės Birutės ulonų bataliono kariai vykdys pratybas, kurios vyks Alytaus aerodrome ir Vidzgirio miške. Šarvuočiais bus judama Ulonų, Sakų ir Miškininkų gatvėmis bei keliais Merkinė–Jieznas ir Pivašiūnai–Pirmas Alytus. Judėjimo metu imitacija ir technika nebus naudojama, judėjimas bus vykdomas tarp pastatų.

 Informuojame Alytaus miesto gyventojus Spalio 17 dieną Birutės ulonų kariai vykdys orientavimosi vietovėje pratybas, kurios vyks Alytaus mieste ir rajone. Pratybų metu kariai judės pėsčiomis ir su šarvuočiais. Su šarvuočiais bus judama keliais kuriais yra leidžiamas sunkiasvorių transporto priemonių eismas. Imitacinės bei pirotechninės priemonės naudojamos nebus.

 Taip pat informuojame dėl pratybų spalio 18 dieną, kurių metu Birutės ulonų bataliono kariai vykdys pratybas Alytaus rajono Makniūnų kaimo apylinkėse. Pratybų metu bus naudojami imitaciniai šaudmenys ir ratinės transporto priemonės.

Mechanizuotosios pėstininkų brigados „Geležinis Vilkas“ Didžiosios kunigaikštienės Birutės ulonų bataliono informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą