Svarbi informacija dėl žemės mokesčio deklaracijų

Druskininkų savivaldybės administracija iš Valstybinės mokesčių inspekcijos (VMI) gavo informaciją, jog asmenims, kurie turi žemės Druskininkų savivaldybėje ir nesinaudoja VMI Elektronine deklaravimo sistema, buvo paštu išsiųstos žemės mokesčio deklaracijos. Tačiau 54 laiškai su žemės mokesčio deklaracijomis buvo grąžinti atgal VMI, dėl netikslaus ar nepilno gyvenamosios vietos adreso.

Su Lietuvos paštu buvo sutarta, kad deklaracijos, kurios buvo grąžintos, žemės mokesčio mokėtojams bus pakartotinai pateiktos senąja tvarka. Jeigu bus nerastas adresatas, deklaracija bus saugoma apie mėnesį Lietuvos pašto Druskininkų skyriuje.

Primename, kad visos žemės mokesčio deklaracijos yra skelbiamos VMI Elektroninio deklaravimo sistemoje, prie jos galima prisijungti ir peržiūrėti savo deklaracijas su internetinės bankininkystės prieigomis.

Dėl žemės mokesčio galima kreiptis bendruoju VMI konsultacijų telefonu +370 5 2191 777. Paskambinus šiuo numeriu taip pat galima užsiregistruoti ir tiesioginei konsultacijai VMI Druskininkų skyriuje.

Atkreipiame gyventojų dėmesį, kad būtina pasitikslinti deklaruotos gyvenamosios vietos adresą, ypač jeigu šiuo metu Jūsų adresas yra tik kaimo pavadinimas (nenurodyta gatvė ir namo numeris). Tikslus ir pilnas deklaruotos gyvenamosios vietos adresas ypatingai svarbus gyventojams, kadangi nei Lietuvos paštas, nei kurjeriai nuo šiol nebepristatys Jums laiškų, jeigu Jūsų adresą sudarys tik kaimo pavadinimas. Patikslinti gyvenamosios vietos adresą galite Viečiūnų seniūnijoje (telefono numeris pasiteirauti 8 313 47 917) arba Leipalingio seniūnijoje (telefono numeris pasiteirauti  8 313 43 360), pagal savo gyvenamąją vietą.

Druskininkų savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą