Giluičio ežero pakrantėje pastatytos dvi naujos pavėsinės

Simno gyventojus ir svečius vasarą džiugina poilsio zona Giluičio ežero pakrantėje. Savivaldybės įmonė „Simno komunalininkas“ poilsiautojų patogumui paplūdimyje pastatė dvi naujas pavėsines su baldais už 10 486 eurus. Lėšų skyrė Alytaus rajono savivaldybė. 

Simno seniūnas Vladas Čeponis džiaugiasi, kad jo prašymas buvo išgirstas, ir besiilsintys prie ežero žmonės pavėsinėse galės pasislėpti nuo saulės kaitros arba netikėtai užklupusio lietaus, ar tiesiog prisėdę pabendrauti, pavalgyti.

Alytaus rajono savivaldybės įrengtame paplūdimyje jau ne vienerius metus poilsiautojai gali maudytis, ilsėtis sutvarkytoje pakrantėje, sportuoti. Šiemet ežere galima plaukioti ne tik kateriais, valtimis, vandens dviračiais, bet ir irklentėmis.

Prie Giluičio ežero paplūdimio atvažiuoti patogu tiek automobiliais, tiek dviračiais. Motorines transporto priemones saugiai galima palikti nemokamoje aikštelėje.

Maudyklos vandens kokybė nuolat tiriama, teritorija prižiūrima, joje įrengtose aikštelėse galima žaisti tinklinį, sportuoti pasinaudojant lauko sporto įranga, vaikams yra čiuožykla, sūpynės. Prie ežero pastatytas tiltas.

 

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą