Lazdijų miesto parke atidaryta didžiausia žaidimų aikštelė rajone

Trečiadienio pavakarę Lazdijų miesto parke vaikams atverta moderni, didžiausia ir gausybę skirtingų veiklų siūlanti vaikų žaidimų aikštelė. Tai didžiausia tokio tipo pramogų erdvė Lazdijų rajono savivaldybėje. 

Aikštelės įrengimo darbai buvo pradėti praėjusių metų rugsėjį. Pirmiausia, atlikti melioracijos darbai, iškirsti mažaverčiai medžiai ir krūmai – atverta  erdvė tapo vizualiai didesnė ir šviesesnė. Vėliau atlikti elektros darbai, išvedžioti kabeliai, tvirtinama ir tiesiama danga. 

Rezultatas nudžiugins įvairaus amžiaus vaikus, kurie čia galės žaisti skirtinguose žaidimų kompleksuose su laipynėmis ir čiuožynėmis, mėgautis paprastomis, balansinėmis ir spyruoklinėmis sūpynėmis, šokinėti įžemintuose batutuose, grūdintis basų kojų Kneipo take, važinėtis riedučiais ar riedlentėmis įgilintoje rampoje arba balansiniais ir paprastais dviratukais mediniais kalneliais.
Tėvai galės patogiai stebėti vaikus po pavėsį kuriančiais tulpės formos skėčiais, įrengtas ne vienas patogus suoliukas, atvažiavusieji dviračiais galės juos patogiai pastatyti dviračių stovuose, o ištroškę – atsigaivinti vandens stotelėje. Aikštelėje rudenį bus galima žaisti ir tada, kai anksti temsta – ją apšviečia modernūs LED šviestuvai.

Siekiant užtikrinti tiek vaikų saugumą, tiek žaidimų įrenginius nuo suniokojimo, 24 val. per parą žaidimų aikštelė bus stebima vaizdo kameromis, kurios bus sumontuotos netrukus. 

Vaikų žaidimų aikštelės Lazdijų miesto parke rangos darbus atliko UAB „Gilmera“.

Už parko estrados įsikūrusią žaidimų aikštelę patogu pasiekti ir automobiliu – nuo Sodų gatvės galima patekti į netoliese esančią automobilių stovėjimo aikštelę. 

Kviečiame išbandyti aikštelėje siūlomas pramogas ne tik rajono vaikus, bet ir miesto svečius. Tikimasi, kad moderni žaidimų aikštelė taps dar viena lankytina miesto vieta. 

lazdijai.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą