Socialinė iniciatyva vienišiems Alytaus miesto senjorams


Tapo tradicija kiekvieną pavasarį organizuoti socialines gerumo akcijas, todėl ir šiemet tęsiama bendruomenės gražių darbų idėja.
Vieniši Alytaus miesto senjorai sulauks Velykų su gausa dovanų – net 4 akcijomis.
Akcija „Švarūs langai" – bus valomi vienišų senelių namų langai, kad gėris, šviesa ir šiluma ateitų į jų namus ir širdis.
Akcija „Auksinės rankos" – meistras senolio namuose atliks smulkius staliaus, santechniko, elektriko remonto darbus.
Akcija „Ant ratų" – kur kojos nenuneša, asmeninis vairuotojas nuveš ir palydės iki reikiamos vietos Alytaus miesto ribose.
Akcija – Grožio ir sveikatingumo procedūros; studentai kirps plaukus, kad vienišų senelių veide suspindėtų viltinga pavasario šypsena, o masažai padės vienišiems senjorams išsilaisvinti iš žiemos sąstingio.
Alytiški, ir tu gali ištiesti pagalbos ranką miesto vienišiems senoliams – pagerinti jų gyvenimo kokybę, prasmingesnį laiko praleidimą. Ateik, atskleisk širdį gerumui, pasiraitok rankoves ir junkis prie mūsų savanorių komandos.
Ši pavasario socialinė akcija skirta vienišiems nuo 70 metų amžiaus žmonėms. Akcijos metu atliekamos paslaugos yra nemokamos ir teikiamos asmens namuose. Pavasario akcijos vyksta iki balandžio 16 d. Registruojama telefonais 8 687 71 309 ir 8 602 05 450.
Socialinės paramos skyriaus informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą