Ulonų gatvės gyventojams bus sudarytos sąlygos prisijungti prie miesto nuotekų tinklų

 

Vasario mėnesį visuomenei pristatant būsimos Ulonų gatvės rekonstrukcijos planus, su gyventojais buvo kalbama apie nuotekų tinklus, kuriuos būtina sutvarkyti dar prieš prasidedant gatvės rekonstrukcijai.
Šiuo metu dvylikai Ulonų g. individualių namų nuo sankryžos iki Pusiaukelės namų nėra įrengti nuotekų tinklai, o gatvėse neretai kaupiasi balos. Kaip savivaldybė gali padėti šiuo klausimu?
„Stengsimės klausimą spręsti ir rengiant gatvių rekonstrukcijos techninį projektą užtikrinti, kad reikalingi nuotekų tinklai būtų patiesti arba renovuoti prieš prasidedant gatvių rekonstrukcijai, – teigia Alytaus miesto savivaldybės administracijos Statybos skyriaus vyriausiasis specialistas Sigitas Stumbras. – Vandentiekio ir kanalizacijos klausimus sprendžia „Dzūkijos vandenys“. Savivaldybė stengsis pagelbėti gyventojams ir kartu su „Dzūkijos vandenimis“ kompleksiškai išspręsti šią problemą.“
UAB „Dzūkijos vandenys“ iki kovo pabaigos siūlo gyventojams teikti prašymus nemokamai prisijungti prie centralizuotų nuotekų tvarkymo tinklų. Ulonų gatvės nuotekų tinklų techninis projektas bus parengtas šiais metais, o darbai atliekami kartu su gatvės rekonstrukcijos darbais.

Alytaus miesto savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą