Mažoji pradinukų spartakiada 2022

Vaikų gynimo dieną Senamiesčio pradinės mokyklos aikštyne šios mokyklos ketvirtokai nuotaikingu kamuolių šou paskelbė Alytaus miesto bendrojo ugdymo mokyklų „Mažosios spartakiados 2022“ pradžią. Jie pasveikino aktyviai, sportiškai ir prasmingai praleisti popietę susirinkusias 8 pradinukų komandas iš Senamiesčio ir „Sakalėlio“ pradinių mokyklų, „Volungės“, Vizdgirio, Panemunės, Likiškėlių, Dainavos progimnazijų bei Dzūkijos mokyklos.

Mažojoje spartakiadoje susibūrusios mišrios 3–4 klasių komandos varžėsi penkiose  stotelėse. Daugiausia sportinių emocijų ir azarto sulaukė virvės traukimas, baudų metimai bei estafetės. Taiklumo, susikaupimo ir kantrybės pareikalavo balansavimo rungtis su kamuoliais, o šaudymas iš lanko daug kam buvo tikras iššūkis – įdomus, intriguojantis ir įtraukiantis iššūkis. Susumavusius kiekvienoje stotelėje komandų gautus taškus, III vietos taurė įteikta „Volungės“ progimnazijos pradinukams, II – Likiškėlių progimnazijos, o I vieta džiaugėsi spartakiados šeimininkai – Senamiesčio pradinės mokyklos komanda. 

Mažosios spartakiados dalyviai, įkaitę nuo emocijų ir vienas kito palaikymo, dar neskubėjo skirstytis – trys komandos: Senamiesčio, Dainavos ir Dzūkijos mokyklų, papildomai susirungė draugiškose kvadrato varžybose. 

Pasibaigus veikloms 157 aktyvūs spartakiados dalyviai pasipuošė medaliais, o nugalėtojai džiaugėsi iškovotomis taurėmis. Gera susitikti, būti ir sportuoti kartu.
„Mažoji spartakiada 2022“ organizuota Alytaus Senamiesčio pradinėje mokykloje įgyvendinamo projekto „Fiziniam aktyvumui palankios aplinkos plėtra Senamiesčio pradinėje mokykloje“ lėšomis. Projektą finansuoja Sporto rėmimo fondas, kurį administruoja Švietimo, mokslo ir sporto ministerija, Švietimo mainų paramos fondas ir Centrinė projektų valdymo agentūra.

Alytaus Senamiesčio pradinės mokyklos informacija

Komentarai

  • polkm
    prieš 15 minučių
    Liudijimas apie tai, kaip gavau paskolą iš dangaus patirties paskola

    geros dienos, ketinantis pareiškėjas, finansams, Mano vardas yra ALEX Marie. Aš esu Lietuvos pilietis, išvykstantis iš Jungtinės Valstijos, aš esu nekilnojamojo turto vystytojas iš Ajovos, Jungtinės Amerikos Valstijos, labai rekomenduočiau gauti paskolą, jei esate galvodamas apie bet kokius finansinius sprendimus arba pasiskolinti pinigų. Jie visada privertė mane jaustis taip, lyg būčiau vienintelis jų klientas, o atsakymų pateikimo laikas buvo neįtikėtinai geras. Noriu padėkoti jiems už puikų klientų aptarnavimą ir už gautas projekto paskolos lėšas 5 550 000,00 €.

    Jei jums reikia paskolos verslo, asmeninių, projektų, investicijų ir skolų konsolidavimo paskoloms, susisiekite su jais toliau nurodytu el. pašto adresu ir būtinai praneškite, kad aš jus nukreipiau.

    Susisiekite su jais šiandien.
    Paštas: contact@skyexperienceloan.com
    apsilankykite jų svetainėje: https://skyexperienceloan.com

Parašykite komentarą