Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, birželio 9 d.

Ketvirtadienį būsite aktyvūs ir tuo pat metu ištvermingi, atkaklūs. Nesėdėkite rankų sudėję – imkitės sunkių darbų, sudėtingų užduočių, užvilkintų, įstrigusių reikalų! Tai didelių pastangų, energijos koncentravimo, žmonių susitelkimo, kolektyvinės veiklos metas. Pamąstykite apie naujų sąjungininkų įgijimą. Tai ir tinkama proga suvienyti jėgas su draugais, partneriais, kolegomis, imtis drauge didelio, svarbaus reikalo.

Palanku tvarkyti piniginius, turto reikalus, tvirtinti sandorius, nors nepalanku skolinti pinigus. Naudinga užmegzti bendradarbiavimą, pradėti veiklą naujoje darbovietėje. Tinka aiškintis teisybę, kovoti už teisųjį reikalą, imtis bylinėjimosi. Palanku kraustytis į naują gyvenamąją vietą. Geras laikas romantiškiems pasimatymams bei pažintims. Šiandien tinka naikinti parazitus (tarakonus, blusas, muses, peles, žiurkes, ir pan.). Siekiantiems pasirinkti gera proga mesti burtus ties savo namų slenksčiu. Senovės Persijoje darydavo taip: išėję laukan mesdavo burtą (galima monetą, kauliuką ar dar kokį sutartinį daikčiuką) atgal per savo namų slenkstį (prieš tai nusprendus, kuri pusė ką reiškia). Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo reikšmingesni moterims. Jei jos regėjo kovą, mūšį ar ginklus – jų laukia ne tik tam tikra kova, bet ir pergalė, išaukštinimas. Blogas ženklas: ką nors sudaužyti, jei laikrodis imtų vėluoti ar sustotų, jei šukos sulūžtų. Geras ženklas: jei laikrodis imtų skubėti, rasti blizgantį metalinį daiktą ar veidrodžio šukę. Žvilgsnis į priekį: penktadienis netinkamas naujų darbų pradžiai, bet palankus kelionėms; palankūs blankūs tonai.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį kitų pastabos, kritika neleis atitrūkti nuo realybės. Labiau įsiklausykite į šeimos narių nuomonę. Tinkamas metas ieškoti sąjungininkų, užmegzti svarbius bendradarbiavimo ryšius, pasirašyti svarbius susitarimus. Ir būkite atidesni sutuoktinio įspėjimams, patarimams.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį pats laikas sutvarkyti užvilkintą reikalą, spręsti seną konfliktą darbe. Galite gauti neblogų dalykinių pasiūlymų – juos verta priimti. Palanki diena gydymosi kurso pradžiai.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienis sėkmingas veiklai bei asmeninių problemų sprendimui. Būkite atidesni vaikams, daugiau kalbėkitės – jie jus išgirs! Tvarkant vaikų reikalaus taps naudingos ir jūsų pastangos. Palankūs romantiški pasimatymai. Gali atsinaujinti senas ryšys...

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį neverta kažkuo svarbiu užsiimti – pailsėkite, apsilankykite pas savo gydytoją ar nueikite į meilės pasimatymą. Svarbių reikalų tvarkymą atidėkite.

Liūtas (07 23–08 22). Pajusite, jog viską galite, jog viskas gerai! Ir iš tiesų, ketvirtadienio pastangos atneš geidžiamų vaisių – reikalai pajudės palankesne linkme. Šios dienos dalykiniai susitikimai, pokalbiai itin svarbūs – liksite suprasti, įvertinti. Tad belskitės, prašykite! Tinka siūlyti savus sumanymus vadovybei.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį padaugės ne tik aiškumo, bet ir idėjų. Jums nestigs praktiško įžvalgumo – rasite išeitį net iš keblios situacijos. Palanku spręsti finansines problemas. Gautus dalykinius pasiūlymus verta priimti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jūs kupini vilčių bei geriausių ketinimų, ir iš esmės viskas susiklostys taip, kaip jums reikia. Ketvirtadienis tinkamas ginti savo poziciją, imtis sudėtingų darbų, na, o jei stinga jėgų – šiandien draugai tikrai ateis į pagalbą. Tiks ieškoti sąjungininkų bei talkininkų. Palanku spręsti ginčytinus klausimus – pavyks priešininkui įrodyti, jog esate teisūs.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį būkite atidūs pastaboms, naujienoms – galite išgirsti vertingos kritikos bei naudingų patarimų, sužinoti slaptos informacijos. Gali užsimegzti slaptas romantiškas ryšys.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienis žada geras permainas. Draugai ateis į pagalbą – ieškokite talkininkų. Puikus metas imtis didelio darbo kartu su draugais. Diena palanki susitikimams su jums svarbiais asmenimis, pokalbiui su mylimu asmeniu, sutuoktiniu jums aktualiu klausimu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį puikus laikas svarbių dalykinių reikalų tvarkymui, ilgalaikiams darbo susitarimams. Gera proga gerinti santykius su šefu, taip pat tėvais – tinkamas laikas ir svarbiam pokalbiui.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį nestigs sėkmės, aplinkinių dėmesio, pagalbos, tačiau neskubinkite įvykių, kitaip galite visu tuo pasinaudoti ne taip, ne vietoje. Būkite atidesni užsieniečių, aukštų pareigūnų nuomonei, pasiūlymams – per juos ateis sėkmė. Vakaras palankus romantiškiems pasimatymams.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį turite ypatingą progą suvienyti jums reikalingus žmones bendram tikslui pasiekti. Tiesa, patys galite kai ką ir sugadinti, jei būsite įsitempę, pernelyg įžeidūs. Likite ramūs – pasitikėkite tuo, kas vyksta, ir viskas savaime ims dėliotis taip, kaip reikia. Palanku iš esmės valyti namus, kovoti su namų ūkio kenkėjais.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą