Niekur neskubėkite – atsigręžkite į nueitą kelią

Nieko nauja nepradėkite, niekur neskubėkite – atsigręžkite į nueitą kelią. Gilinkitės į nuveiktus darbus, mėginkite suprasti reikalo esmę, viską vertindami iš esmės, iš aukštesnių pozicijų, – tegu jūsų nesuklaidina atsitiktiniai, praeinantys dalykai. Verta baigti senus darbus, juos apibendrinti. Ne laikas ir naujas pažintis užmegzti – per šiuo metu sutiktus žmones galimi nemenki išbandymai.

Svarbiems reikalams tvarkyti, ypač atsakingiems dokumentams pasirašyti, netinkamas laikas. Gali stigti objektyvumo, atsargumo bei įžvalgumo – venkite priimti atsakingus sprendimus, ypač jei jie bus iš pykčio, dėl kvailų principų ar iš noro konkuruoti, kitus pralenkti. Venkite nereikalingo bendravimo ir neskubėkite patikėti tuo, ką išgirsite, ieškokite būdų patikrinti informaciją. Kad ir kuo užsiimsite, svarbu viską daryti tiksliai, tvarkingai, nes nebus lengva susikaupti. Stenkitės likti savarankiški – per aplinkinius ateis problemos. Kitaip kalbant, draugo pagalba gali virsti meškos paslauga, o kolegų, vadovybės ar giminaičių pažadai padėti gali pakibti ore. Šiandien nereikėtų tikėtis, juolab siekti, aplinkinių pagalbos, nereikėtų priimti atsakingų kolektyvinių sprendimų, remtis bendra nuomone. Ne laikas ir ką nors planuoti – šios dienos projektai nepasiteisins. Itin nepalankus metas nuo 11 val. 15 min. iki 13 val., kai itin svarbi atida ką nors dirbant, vairuojant transporto priemonę, taip pat bendraujant (tuo metu mus bus itin lengva apgauti, suklaidinti, nes tapsime įtaigesni nei paprastai). Šiuo metu išaugusi traumų tikimybė, ypač dėl skubėjimo, karštakošiškumo. Labiau tikėtina susižeisti krintant, sportuojant, bėgant. Būkite atidesni su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, elektros prietaisais. Rūpesčių gali kilti per kompiuterius, mobiliuosius telefonus. Didesnė įvairių avarijų tikimybė. Labiau pažeidžiama bus galva, rankos, kojos. Tinka pirkti akmenis talismanus. Dažniau uždekite žvakę.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį galėjo būti susiję su neigiamais praeities prisiminimais, o svarbūs tuomet, jei sapnas buvo nespalvotas ar girdėjote aiškius žodžius, konkrečius pamokymus. Gerai buvo girdėti muziką – globa, apsauga, skaityti knygą – geros permainos. Blogai knygas plėšyti, deginti. Atidaryti duris – naujos pažintys. Kur nors skubiai eiti, bėgti, važiuoti – gresia vagystės, apgaulės, pavojai.

Blogas ženklas: jei laikrodis nukristų, sudužtų – nelaimė, netektis, jei akmuo iš žiedo iškristų – galima liga, nesėkmė, nužiūrėjimo požymis, jei virš jūsų netikėtai šviesa įsižiebtų, netyčia indą, veidrodį sudaužyti – nusivylimas savo gyvenimu, nesantaika su artimaisiais, jei nuolat šviesa išsijungtų.

Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – negero periodo jūsų gyvenime pabaiga, jei drabužis suplyštų, sagą pamestumėte – atsikratysite to, kas jums trukdo gyventi, jei rasite papuošalą su akmeniu, laikrodį – paimkite, tai jums skirtas amuletas.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis nepalankus tvarkyti svarbius reikalus, aktyviai veiklai, kelionėms; palankios ryškios, šviesios, šiltos spalvas, ypač purpuriniai tonai.

Avinas (03 21–04 20). Nesistenkite aplinkiniams ką nors paaiškinti, ne laikas ir prieštarauti kolektyvui. Nors jums asmeniškai viskas atrodys paprasta, įveikiama, nepavyks kitų įtikinti savo ketinimais ar teisingumu. Nebendraukite su žmonėmis, kurie jums pavydi ar siekia iš jūsų naudos.

Jautis (04 21–05 20). Diena nėra tinkama labai veržtis į priekį: stebėkite, vertinkite. Netvarkykite skubėdami piniginių, turto reikalų, pasiruoškite galimam vilkinimui, venkite ir finansinių įsipareigojimų. Beje, ne laikas prieštarauti šefui.

Dvyniai (05 21–06 21). Neskubėkite, venkite impulsyvių sprendimų, nesivelkite į intrigas ir nepasiduokite kolektyvo spaudimui – stenkitės likti nuošaly. Nieko nauja nepradėkite, nesiaiškinkite santykių su viršesniais kolegomis, šefu. Didesnė įvairių avarijų tikimybė buityje bei kelyje.

Vėžys (06 22–07 22). Nepasiduokite įkalbinėjimams ir mažiau paisykite apkalbų. Verta atsitraukti, ieškoti kompromisų, bent laikinai susitaikyti – kova už principus gali nemenkai išsekinti, sustabdyti reikalo sėkmę ir vargu ar baigsis jūsų naudai.

Liūtas (07 23–08 22). Susidursite su netikėtomis kliūtimis, kurias bus galima įveikti tik apsukriais, netradiciniais veiksmais. Beje, šiandien gali tekti pažinti, kas jūsų tikrieji bičiuliai. Atsargiau su elektros prietaisais, darbo instrumentais, kompiuteriais. Greičiau pavargsite.

Mergelė (08 23–09 22). Nepalankios aplinkybės trukdys susidoroti su problemomis. Ne laikas kovoti dėl pažeistų dalykinių interesų, principų. Gresia nesklandumai bendraujant su kolegomis, partneriais ir darbe, ir namie, tad nepritrūkite kantrybės, takto.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jei teks išvysti nemaloniąją gyvenimo pusę, nemanykite, kad tai blogai, nes tai padės suprasti svarbius dalykus, išvysti tai, kas nuo jūsų buvo slepiama, ir imtis su tuo kovoti. Iš esmės diena palanki, tačiau reikėtų vengti daug bendrauti, reikšti savo nuomonę (ypač kolegoms ar sutuoktiniui).

Skorpionas (10 24–11 22). Savo žodžius derėtų labiau apgalvoti, jei nenorite susivaidyti su artimaisiais, įgyti priešų darbe. Gali tekti spręsti ir seną konfliktą, ieškoti būdų grąžinti skolas, skubėti atlikti nebaigtus darbus. Itin svarbu siekti abipusio supratimo su partneriais, kolegomis bei šeimos nariais.

Šaulys (11 23–12 21). Būtina laikytis įstatymų, taip pat dalykinių bei asmeninių susitarimų, tesėti pažadus. Ne laikas skųstis, prašyti materialinės pagalbos, taip pat darbo vietos ar norimų pareigų. Nepatartina ir pinigus leisti, investuoti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Likite korektiški kolegų bei partnerių atžvilgiu – blogai apie juos nešnekėkite nei į akis, nei už akių. Patys atidžiau atlikite savo užduotis – galite suklysti, ypač jei dirbsite skubėdami. Nesiginčykite su šefu, sutuoktiniu bei vaikais – nieko neįrodysite, bet santykius sugadinsite.

Vandenis (01 20–02 18). Neblogas metas, tačiau neužsiimkite avantiūromis, – šiuo metu galite pernelyg lengvai susižavėti naujais dalykais, naujais žmonėmis, kurie vėliau pridarys didelių rūpesčių, nuostolių. Siekite kokybiškiau atlikti savo užduotis. Venkite ginčytis, įrodinėti savo tiesą tiek kolegoms, draugams, tiek vaikams, mylimam asmeniui.

Žuvys (02 19–03 20). Neužsiimkite skubiais reikalais ar darbais, kuriems reikia didelio išmanymo, atidumo, nuoseklumo – būtinai ką nors sugadinsite ir pakliūsite į aklavietę. Konsultuokitės su žinovais, gerbkite kolegų nuomonę. Pasistenkite atlikti užvilkintus darbus, atsiteisti su skolininkais.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą