Intriguojantis metas, bet paprasta bus ne visiems

Intriguojantis metas – avantiūristams, mėgstantiems riziką, neabejotinai patiks, deja, linkusiems viskam pasiruošti iš anksto nebus paprasta. Ne viskas vyks taip, kaip suplanuosite, tad gyvenkite šia akimirka, lanksčiai orientuokitės pagal aplinkybes. Neužsispirkite, nesivadovaukite ambicijomis – jos bus nekokios patarėjos. Šiandien tikėtini įdomūs susitikimai, beveik mistiniai sutapimai. Tai geras metas ieškoti sunkiai prieinamos informacijos, taip pat dirbti su nelengvai suvokiama ar sunkiai patikrinama informacija – intuicija bus aiškiaregiška, suprasite tai, kas beveik neįmanoma kitomis paprastomis dienomis. Užsimezgusios pažintys irgi bus ypatingos, tiesa, gal šokiruojančios, neatitinkančios jūsų socialinio statuso. Būsite energingi – tai darbingas ir daug kuo sėkmingas metas. Diena palanki imtis skubių reikalų, pasirašyti atsakingus (tiesa, gerai parengtus) dokumentus. Nors rizikuoti galima, nederėtų apeiti įstatymų, kad sutaupytumėte laiko ar pinigų, – tuomet, atvirkščiai, viskas gali užsivilkinti. Didesnė atida svarbu rašant, skaičiuojant, tad neskubėkite, dažniau tikrinkite, ką darote. Tinkamas metas įsigyti daiktų, tiesa, atkreipkite dėmesį, kad nepermokėtumėte, – patartina eiti į parduotuvę su kritiškai nusiteikusiu, taupiu draugu. Nors diena ir daug kuo sėkminga, vis dėlto galimi nesusipratimai per neatidumą, išsiblaškymą, neatsakingumą. Tad labiau pasaugokite telefonus, savo transporto priemonę. Palankiausias laikas, tinkamas tiek svarbiems susitikimams, tiek atsakingiems sprendimams priimti, vertingiems daiktams įsigyti, truks iki 19 val. 17 min. Vėliau – įtemptas, konfliktinis metas: padidės nesutarimų, nelaimingų atsitikimų, apgaulių, vagysčių, įvairių avarijų tikimybė. Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai sapnuoti šventes, puotas, pramogas. Kuo sapnas buvo džiugesnis, tuo geriau.

Blogas ženklas: rasti pinigų ar metalinių daiktų (geriau jų neimti), savaiminis užsidegimas, jei raktas sulūžtų ar jį pamesti, jei namie plyštų užuolaidos, staltiesės, jei skėtis sulūžtų, jei juoda katė kelią perbėgtų.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje kas nors pašauktų, jei išeinant iš namų vėjas pūstų iš šono.

Žvilgsnis į priekį: penktadieniui planuokite greitus darbus, kuriuos galima atlikti iš karto, neatidedant kitai dienai; patartina vilkėti tamsiai mėlynų, tamsiai raudonų atspalvių drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Mokėkite pasinaudoti atsitiktinėmis palankiomis aplinkybėmis, draugų pagalba. Griežtai neplanuokite darbų eigos – netikėtai viskas gali pasikeisti. Puikus metas svarbiems susitikimam su įtakingais žmonėmis, užsieniečiais, taip pat viešnagei ar svečiams priimti – neatidėkite to rytdienai. Ir įsidėmėkite šiandien išgirstus dalykus, gautus patarimus bei pasiūlymus – jie bus naudingi, perspektyvūs.

Jautis (04 21–05 20). Tinkamas laikas pasakyti „ne“ jums atsibodusiam asmeniui, atsisakyti nereikalingo reikalo ar pareigų. Tai laikas, kai naudinga ką nors paaukoti ir iš savęs daugiau pareikalauti. Šiandien užsimezgę ryšiai (tiek meilės, tiek draugiški) jums gali padėti suvokti slaptus, sudėtingus dalykus ir priversti kuo nors pakeisti savo gyvenimą. Gerai pasirašyti draudimo susitarimus, imti kreditą, skolintis pinigų.

Dvyniai (05 21–06 21). Jums gali tekti patarinėti rizikingais klausimais – ir, ko gero, rasite geriausią sprendimą. Tad neatsisakykite padėti patarimu ar veiksmu tiems, kurie į jus kreipsis. Ypač artimiesiems, mylimam žmogui reikia skirti kuo daugiau dėmesio bei šilumos – nepamirškite, kad nuotaiką sugadinti bus lengva. Tiesa, tiks įsigyti darbo instrumentų, aprangą. Verta rinktis gyvūną šeimai.

Vėžys (06 22–07 22). Galite jausti įtampą, nerimą. Tokią būseną nugalėti padės atviras pokalbis (galbūt su sutuoktiniu, gal su partneriu ar bičiuliu). Mokėkite išklausyti, nusileisti – nepasiduokite azartui ginčydamiesi, aiškindamiesi santykius. Beje, jei su kuo nors nesutiksite, jei kas nors kels abejonių ar pasipiktinimą, pamėginkite į situaciją pažvelgti iš priešingos pusės, netyčia galite rasti tiesą bei išeitį. Būkite saikingesni ir vairuodami automobilį ar ką nors pirkdami.

Liūtas (07 23–08 22). Sėkminga diena bet kokiems reikalams tvarkyti. Tiesa, stenkitės likti objektyvūs mylimo žmogaus, sutuoktinio atžvilgiu. Geras laikas aptarti bendravimo problemas su mylimu žmogumi bei sutuoktiniu, draugiškai pasišnekėti su vaikais (tik dabar nesugalvokite jų ko nors mokyti). Palanku pirkti buitinę techniką namams. Tinka ieškoti savo vaikams auklės ar namų ūkio pagalbininkės.

Mergelė (08 23–09 22). Neskubėkite dirbdami, važiuodami automobiliu, apsipirkdami ar pramogaudami su draugais. Žadėdami, įsipareigodami irgi prašykite kuo didesnių terminų – dabar nepavyks paskubėti ar ko nors paskubinti. Būkite švelnūs ir atlaidūs artimiesiems. Labiau pasaugokite sveikatą ir turtą, taip pat darbo vietą. Palanku pasirašyti svarbius turto dokumentus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Palanki diena, galima netikėta sėkmė, gera naujiena, laimingas susitikimas. Daugiau bendraukite su vaikais, būkite atidesni jų draugams bei žaidimams. Puikus laikas meilės pasimatymams. Jei norite ką nors svarbaus pasakyti mylimam žmogui ir vengiate susitikti, telefonas šįkart jums labai pagelbės. Tiesa, tai reikėtų padaryti iki vakaro 19 val. 17 min.

Skorpionas (10 24–11 22). Puiki diena konfidencialiems susitikimams, nekilnojamojo turto reikalams tvarkyti. Palanku skolintis pinigų (imti kreditą) būstui įsigyti ar remontui. Patartina aplankyti tėvus – galite iš jų sužinoti kai ką labai svarbaus (tik mokėkite klausytis). Tik neatidėkite šio atsakingo pokalbį vėlyvam laikui – turite spėti pasišnekėti iki 19 val. 17 min.

Šaulys (11 23–12 21). Mokėkite viską girdėti – kolega, kaimynas, draugas, artimas žmogus, o gal atsitiktinis bendrakeleivis transporte gali jums pranešti kai ką labai svarbaus (tiesa, tas ypatingos informacijos metas truks tik iki 19 val. 17 min.). Iki to laiko tinka priimti svarbų sprendimą, pasirašyti atsakingą dokumentą, pirkti vertingą daiktą. Palanku tuo metu įsigyti ir telefoną.

Ožiaragis (12 22–01 19). Jūsų ramybę gali sutrikdyti netikėta naujiena, neplanuoti darbai. Finansines problemas spręskite pasikliaudami intuicija – nepasiriksite. Beje, tiks prašyti (tik iki 19 val. 17 min.) konfidencialios pagalbos ir iš savų, ir iš svetimų. Palankus metas ieškoti dingusių daiktų, dokumentų, pinigų ar prapuolusio draugo. Beje, toks „pradingusysis“ šiandien gali netikėtai atsirasti: jus aplankyti ar paskambinti, per ką nors perduoti žinutę.

Vandenis (01 20–02 18). Puikus laikas! Būsite gana energingi ir savimi pasitikintys, tačiau kad ir kuo užsiimsite, svarbu nepersistengti, neperlenkti lazdos. Ir nepamiršti, kad yra ir antrasis lazdos galas, apie kurį sužinosite labai greitai – jau šios dienos vakare arba rytoj. Tad nesiveržkite į „kalnakasybos“ darbus, deja, kalnus versite ne visada kur reikia ir kada reikia. Tad nieko nesiimkite gerai nepasvarstę ir nepraraskite diplomatiškumo, tolerancijos bendraudami. Vakare būkite atsargesni su degiaisiais, sprogiaisiais daiktais, aštriais įrankiais.

Žuvys (02 19–03 20). Sulauksite pagalbos, puikių įvertinimų. Savaime gali išsispręsti sudėtingas dalykinis klausimas, tad nepersistenkite, pasikliaukite savieiga. Būkite itin atidūs šefo žodžiams, tėvų nuomonei – galite sužinoti kai ką labai vertinga. Mažiau apsiriksite, jei paklausysite draugo patarimo, – šiandien galite išgirsti itin svarbių dalykų, kurie laimingai pakeis jūsų ateitį (tiesa, ypatinga informacija bus gauta iki 19 val. 17 min.).

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą