Nuotraukos autorius: 123rf

Penktadienis – džiaugsmo, linksmybių, bendravimo metas

Penktadienis – džiaugsmo, linksmybių, bendravimo metas, kai svarbu būti dosniems, kilniems. Negalima niekam nuotaikos gadinti, patiems liūdėti. Nuobodžiauti taip pat netinka. Palanku pradėti naujus darbus, naują veiklą, priimti lemtingus sprendimus – jie bus perspektyvūs, jei tai bus jūsų asmeninis sprendimas ir eisite pasirinktu keliu iki galo. Kolektyviniai sprendimai nepalankūs. Tai bus aktyvus metas – energijos nestigs, tad pavyks nemažai nuveikti. Geras laikas svarbiems susitikimams, susitarimams. Diena tinkama dirbti su nauja informacija, mokytis naujų dalykų. Tinkamas laikas įvairioms konsultacijoms, bet netinkamas darbų pabaigai.

Iš ketvirtadienio į penktadienį geriausia nieko nesapnuoti – vadinasi, neturite kokių nors rimtų problemų. Gerai regėti nebent ryškią šviesą, ugnį.

Blogas ženklas: jei ugnis užgestų be priežasties, valgis nuo stalo kristų, drabužis suplyštų, ką nors išlieti, sudaužyti.

Geras ženklas: jei virš jūsų sužaibuotų, rasti blizgantį daiktą.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus aktyviam poilsiui, tiesa, būtina atida kelyje.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį būsite itin energingi, veiklūs, tiesa, svarbu nepasiduoti provokacijoms, nerimui. Pasistenkite nebendrauti su žmonėmis, kurių nemėgstate, nesivelti į ginčus su tais, kuriuos mėgstate, juolab mylite. Beje, galite pradėti be reikalo pavyduliauti sutuoktiniui.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį galite išgirsti intriguojančių pasiūlymų – ir dalykinių, ir asmeninių. Ir nepraleiskite progos pasakyti sutuoktiniui, kad pritariate jo nuomonei ir jį mylite.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienis geras svarbiems dalykiniams pokalbiams, susitarimams, keistis profesine informacija. Pasistenkite ką nors rimto nuveikti dėl mylimo žmogaus. Beje, darbe gali netikėtai paaiškėti, kas jus slapta myli.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienio nuotaikos smagios, pakilios – tapsite lyderiais, tad pasiseks viskas, kuo užsiimsite. Dabar galite pakreipti jums svarbų reikalą palankesne linkme. Tik nebūkite labai reiklūs mylimam asmeniui ar sutuoktiniui.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį patartina leisti laiką namuose ir užsiimti tik tuo, kas teikia džiaugsmą jums bei sutuoktiniui ar mylimam žmogui. Tiesa, ieškantiems naujos pažinties laimė nusišypsos toli nuo namų, tad verta išvykti kur nors paviešėti, papramogauti.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienis tinkamas paspartinti įvykius – rasite būdų greitai išspręsti problemą. Palankus metas įvairiems susitikimams. Beje, tai laikas, kai pažinsite tikrą draugą, kai suvoksite savo tikruosius jausmus. Gali grįžti senas jausmas, galimas ir susitikimas su kadaise mylėtu žmogumi.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį svarbu likti taktiškiems ir nuoširdiems. Šių dienų romantiškos pažintys perspektyvios.

Skorpionas (10 24–11 22). Nors ir trauksite aplinkinių dėmesį, daug kas norės su jumis bendrauti, bendradarbiauti, padėti, patarti, svarbiame reikale priimkite sprendimą vadovaudamiesi tik savo nuomone. Neabejotinai turėsite puikią progą pelnyti jums patinkančio žmogaus dėmesį, o gal net ir širdį. Būkite atidesni sutuoktiniui.

Šaulys (11 23–12 21). Pasistenkite daugiau ilsėtis (geriau kartu su mylimu žmogumi) nei dirbti (nebent šalia būtų mylimas žmogus). Jei apniktų liūdnos mintis, į jas tiesiog nereikėtų kreipti dėmesio: jūsų nusivylimai – tik jūsų pačių išsigalvojimas. Kita vertus, būtent penktadienį gali apimti aiškumas, ko iš tiesų siekiate meilėje.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį bus gera proga išspręsti seną problemą – atsiras galimybių kažką pakeisti jūsų praeityje ir pradėti viską iš naujo ne tik veikloje, bet ir santykiuose su mylimu žmogumi. Tiesa, širdies reikaluose svarbu neskubėti, nedaryti spaudimo – nesistenkite užbėgti įvykiams už akių, mokėkite išlaukti.

Vandenis (01 20–02 18). Elkitės energingai, drąsiai, tačiau turite būti lankstūs. Tiesa, galite būti pernelyg kaprizingi su tais, kurie jus myli. Nepraleiskite pro ausis artimo žmogaus skundo. Nepamirškite, kad šiuo metu jums bus tik geriau, jei širdies reikalus iškelsite aukščiau visko.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienis – perspektyvių pažinčių, netikėto įsimylėjimo metas. Tačiau seksis ne tik flirtuoti, bet ir reikalus tvarkyti – jūsų asmenybės žavesys taps lemtingas.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą