Nuotraukos autorius: 123rf

Jokiai aktyviai veiklai diena netinkama

Ketvirtadienis – Mėnulio jaunaties metas (stojo 5 val. 26 min.), kai verta stabtelėti ir pagalvoti apie ateitį. Jokiai aktyviai veiklai diena netinkama – taupykite jėgas, nešvaistykite jų bendraudami, nesiimkite ir sudėtingų užduočių, sunkių darbų. Darykite tai, ką gerai išmanote, kas pavyksta beveik savaime, automatiškai.

Ketvirtadienio rytmetys naudingas intuityviai įvertinti jus supančią aplinką, pamėginti pajusti, ko jums reikia, ko trūksta, kad jaustumėtės saugūs, būtumėte sveiki. Pamėginkite rytą įsivaizduoti jus supančius žmones, pagalvoti apie maistą, apie tai, kaip mankštinatės, ką rengiatės, ką nešiojate. Jei jūsų pojūčiai ką nors įsivaizdavus bus malonūs, vadinasi, šiuo metu jus harmoningai veiks bendravimas su tuo asmeniu, jums tinka tas maistas, tokia mankšta, reikia nešioti būtent tos spalvos drabužius ar tokį akmenį. Nemalonūs pojūčiai reikštų, kad mėnesio laikotarpiu reikėtų vengti konkretaus žmogaus, veiklos, kad tai bus nepageidautinas maistas ar drabužis.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai sapnuoti kovą, ginklus, ugnį, blogai – vandenį, maistą.

Blogas ženklas: jei jus užpultų šuo ar katė subraižytų, paslysti, parkristi ypač į purvą.

Geras ženklas: rasti medinį daiktą, namuose duoną ar pyragą kepti.

Avinas (03 21–04 20). Galvokite, ką šnekate, – aplinkiniai jūsų žodžius gali išgirsi kitaip. Rizikinga ką nors žadėti, pasirašinėti. Labiau pasaugokite savo reputaciją, turtą – dėl neatidumo, išsiblaškymo galite patirti nuostolių.

Jautis (04 21– 05 20). Mažiau planuokite, niekam, nieko nežadėkite, tuomet neteks nuliūsti, jei ne viskas išeis, neslėgs ir atsakomybės našta už neįvykdytą pažadą. Viską darykite nuosekliai, atidžiai.

Dvyniai (05 21– 06 21). Sunkokas laikas, kai lengva be reikalo nusivilti, nuliūsti ar apsigauti.

Vėžys (06 22–07 22). Nesistenkite nieko vertinti, nieko spręsti: nereikėtų daryti kategoriškų išvadų – reikalai gali pakrypti nenumatyta linkme. Venkite beatodairiško entuziazmo, fanatiško tikėjimo autoritetais, siūlomais naujais „itin sėkmingais“ projektais.

Liūtas (07 23–08 22). Pasistenkite tyliai, kantriai vykdyti savo pareigas, niekam nepriekaištauti, nieko nespausti, nemokyti – tai sukels tik priešingą reakciją. Venkite rimtų įsipareigojimų, o svarbų pokalbį su šefu geriau atidėti – ypač penktadienį vadovybė neteisingai supras jūsų žodžius bei ketinimus.

Mergelė (08 23–09 22). Apgaulingos dienos, kai situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų. Patys sau tapsite priešais, jei aklai pasitikėsite išgirstais dalykais, jei netikrinsite dokumentų prieš pasirašydami (nors to geriau apskritai nedaryti), jei susinervinę imsite aiškintis santykius ar sėsite vairuoti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nesiimkite nieko rimto ar rizikingo. Neskubėkite atskleisti savo nuomonės, prisiimti moralinės atsakomybės už kažkieno apsisprendimą. Labiau gerbkite sutuoktinio nuomonę, būkite tolerantiškesni – ne laikas ginčams.

Skorpionas (10 24–11 22). Gresia vidinis konfliktas, kurį paskatins susikaupusios problemos namuose bei darbe. Nereikėtų imtis sudėtingų užduočių darbe – greičiau pavargsite. Nesitikėkite užuojautos, supratimo ar pažadų vykdymo iš partnerių, sutuoktinio, mylimo žmogaus. Patys būkite šiltesni sutuoktiniui ir nepriminkite senų nuoskaudų, nepatarinėkite, kaip spręsti kilusias buities problemas.

Šaulys (11 23–12 21). Nesitikėkite teisingumo, ypač iš artimiausių žmonių (mylimo asmens, vaikų, sutuoktinio). Apie juos galite sužinoti ir ne pačių maloniausių naujienų. Likite pagarbūs antrosios pusės žodžiams, net jei jie bus nepriimtini.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nespartinkite įvykių – ne pats geriausias laikas įsibėgėti. Kaip ir įsimylėti ar bent jau apie savo jausmus kalbėti, rašyti jums patinkančiam asmeniui, taip pat užmegzti naujas romantiškas pažintis.

Vandenis (01 20–02 18). Geriausia likti namie. Bet kokiu atveju reikalų tvarkymui, apsipirkimui ar naujoms pažintims netinkamas metas. Būkite atidesni tėvams, jų skundams, nuogąstavimui. Ne laikas aiškintis santykius su giminaičiais, kaimynais.

Žuvys (02 19–03 20). Niekur nesiveržkite, su nieko nesiginčykite. Tyla – gera byla. Ne laikas svarbiems susitikimams, kelionėms, piniginiams ir turto reikalams tvarkyti – ne viskas išeis taip, kaip norėsite, planuosite.

lrytas.lt inf.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą