„Tarškučio“ stovyklautojus vienijo daina ir šokis

 

Alytaus jaunimo centro dainų ir šokių ansamblis ,,Tarškutis“ vasaros sezoną pradėjo nuotaikinga stovykla Bijūnų kaime, Trakų rajone. Šioje stovykloje ansambliečiai viešėjo birželio 17-22 dienomis. Laiką jaunieji ansambliečiai praleido labai smagiai ir turiningai. Plačios erdvės gryname ore leido džiaugtis prasidedančia vasara.
Kiekvieną dieną į mankštą ansambliečius kėlė ryškiai ir kaitriai šviečianti saulutė arba vienas kitas vėjo gūsis. Po „sporto ministrų“ vedamos mankštos, jau žvalūs, vaikai valgė skanius ir daug energijos suteikiančius pusryčius, po kurių, jų laukė rytinis susirinkimas. Jo metu, stovyklos ,,kultūros ministrės“ paskelbdavo tos dienos vakaro temą ir užduotis. Vaikai, gyvenantys drauge viename kambaryje, rengdavo pasirodymus, atlikdavo įvairias užduotis. Stovyklos metu, buvo apdovanoti originaliausiai, kūrybiškiausiai ir muzikaliausiai pasirodę kambarių kolektyvai. Na, o po įtemptos dienos ir paruoštų pasirodymų, jaunimui norisi atsigaivinti, todėl ant lieptelio prie vandens, jų jau laukė vadovai, kurie prižiūrėjo besimaudančius mažuosius „ančiukus“.
Taip pat sulaukėme ir svečių. Mus aplankė ir rytmetį linksmai pravedė Alytaus miesto sveikatos biuro darbuotojos. Jų vedamų užsiėmimų metu, vaikai ne tik dalyvavo linksmosiose estafetėse, bet sužinojo daug naujų dalykų apie sveiką gyvenimą ir žmogaus kūną. Na, kaip ir kiekvienais metais, stovykloje naujųjų narių laukė kolektyvo krikštynos. Jos praėjo labai sklandžiai ir smagiai, kadangi krikštyti naujokus padėjo ir atvykę tėveliai. Po puikių ir nuotaikingų krikštynų, visi drauge vakarojo su tėveliais, šoko ir linksminosi, kaitinosi pirtyje, kepė dešreles, mokėsi šokti bendrą šokį.
Taigi, šios penkios dienos Bijūnų stovykloje, paskatino ansamblio narių kūrybiškumą, mokė būti vieningiems ir pasitikintiems savimi. Štai kaip puikiai pradėtas vasaros sezonas su dainų ir šokių kolektyvu ,,Tarškutis“! Dėkojame Alytaus miesto savivaldybei, kuri skyrė finansavimą iš švietimo programos, įgyvendinančios vaikų ir mokinių veiklos projektus. Smagiai ir turiningai pailsėję liepos mėnesį vyksime atstovauti Alytaus miestui į tarptautinį vasaros festivalį Italijoje. Jeigu nori tapti mūsų kolektyvo nariu – ateik, mes tavęs laukiame!

Danielė Svinkūnaitė
AJC dainų ir šokių ansamblio „Tarškutis“ muzikantė

Komentarai

  • Ashley Vivian
    prieš 49 minučių
    Mano vardas Ashley Vivian, aš noriu pasidalinti liudijimu apie tai, kaip daktaras Raypoweris man padėjo. Po 1/5 metų santykių su mano vaikinu jis staiga pasikeitė ir nustojo reguliariai su manimi bendrauti, jis sugalvos pasiteisinimus, kad manęs nuolat nemato. Jis nustojo atsiliepti į mano skambučius ir mano sms ir nustojo reguliariai su manimi susitikti. Tada aš kelis kartus pradėjau jį gaudyti su skirtingomis merginomis, bet kiekvieną kartą jis sakydavo, kad myli mane ir kad jam reikia šiek tiek laiko pagalvoti apie mūsų santykius. Bet aš negalėjau nustoti galvoti apie jį, todėl nusprendžiau prisijungti prie interneto ir pamačiau tiek daug gerų kalbų apie šį rašytoją, vadinamą daktaru Raypoweriu, ir aš su juo susisiekiau ir paaiškinau jam savo problemas. Jis užmetė man meilės burtą, kurį naudoju ir po 24 valandų mano vaikinas grįžo pas mane ir pradėjo su manimi reguliariai susisiekti, o mes po kelių mėnesių persikėlėme gyventi ir jis buvo man atviresnis nei anksčiau ir pradėjo daugiau laiko praleisti su manimi, nei jo draugai. Galiausiai susituokėme ir laimingai susituokėme 3 metus su sūnumi. Nuo tada, kai man padėjo daktaras Raypoweris, mano partneris yra labai stabilus, ištikimas ir artimesnis man nei anksčiau. Taip pat galite susisiekti su šiuo rašytoju ir pataisyti santykius el. Paštu: urgentspellcast@gmail.com arba pamatyti daugiau atsiliepimų apie jį jo svetainėje: https://urgentspellcast.wordpress.com/ WhatsApp: +1 (424) 330-8109

Parašykite komentarą